Šodien visā pasaulē, arī Latvijā, sāk tirgot Harija Potera Burvju almanahu

Apgāds Zvaigzne ABC paziņo, ka klajā tiek laists pirmais oficiālais ceļvedis Džoannas K. Roulingas septiņu fascinējošo Harija Potera sērijas romānu pasaulē “Harija Potera burvju almanahs”. Krāšņi ilustrētais izdevums par pasaulslaveno “puisēnu, kurš izdzīvoja” paredzēts visas ģimenes lasītpriekam.
“Harija Potera burvju almanahs” ir balstīts Džoannas K. Roulingas oriģināldarbos.

FOTO: Publicitātes foto

“Harija Potera burvju almanahs” ir balstīts Džoannas K. Roulingas oriģināldarbos.

“Harija Potera burvju almanahs” tiek laists klajā 2023. gada oktobrī. Tas ir unikāls rakstnieces radītās burvju pasaules izpētes darbs, kas savaldzinās jaunos sērijas fanus, kuri vēl tikai gatavojas savam pirmajam ceļojumam uz Cūkkārpas Burvestību un Raganības arodskolu, savukārt lasītājiem, kuri jau iemīlējuši šīs grāmatas, izdevums piedāvā bagātīgu jaunatklājumu, spilgtu detaļu un aizraujošu noslēpumu klāstu. 

 

Cietvāku sējums ar koši daudzkrāsainām ilustrācijām ikkatrā lappusē, atlokāmām papildlappusēm, krāsainām pēclapām un lentītes veida grāmatzīmi būs lieliska grāmata – dāvana, kas neapšaubāmi tiks pētīta un lasīta ne vienu vien gadu. 

 


 

“Harija Potera burvju almanahs” ir balstīts Džoannas K. Roulingas oriģināldarbos, taču to papildina jaunas kartes un diagrammas, plaša atsauču sistēma un daudz dažādu maģisku detaļu, no kurām uzzināsim vairāk par burvju realitātes priekšmetu pasauli, augu un dzīvnieku valstību un pat kulināriju. 

 

Reklāma
Reklāma

Grāmatas septiņās nodaļās lasītāji labāk iepazīs iemīļotos sērijas tēlus, atkal izdzīvos satraucošākos stāstu mirkļus, apgūs jaunas zināšanas par maģiju un burvestībām, atklās rūpīgi glabātus noslēpumus un aizrautīgi izpētīs Cūkkārpas skolu un citas maģiskas vietas. Šeit ir viss – no Šķirmices līdz burvestībām!
 

Katru grāmatas nodaļu ilustrējis cits ievērojams mākslinieks, atainojot savu unikālo skatījumu uz rakstnieces uzburto maģisko pasauli. Ilustrācijas radījuši Pīters Gouzs, Luīza Lokhārta, Veitonga Maja, Olija Muza, Fams Kvangs Fuks, Levijs Pinfolds un Tomislavs Tomičs.

 

“Harija Potera burvju almanahs” tiek izdots 35 pasaules valodās. Latviešu izdevuma tekstus, kuru nav oriģinālgrāmatās, tulkojusi Laura Dreiže. 

 

www.zvaigzne.lv

Saistītie raksti