Māras Upmanes-Holšteines “Piezīmes uz šaubu malām”

Iznākusi mūziķes un trīs bērnu mammas Māras Upmanes-Holšteines autobiogrāfiskā grāmata “Piezīmes uz šaubu malām”.
Ar nepacietību gaidīšu ikvienu atsauksmi un komentāru, saka Māra Upmane-Holšteine.

(Foto: Colortime x Toms Svilāns)

FOTO: Publicitātes foto

"Ar nepacietību gaidīšu ikvienu atsauksmi un komentāru," saka Māra Upmane-Holšteine. (Foto: Colortime x Toms Svilāns)

Grāmata “Piezīmes uz šaubu malām” ir mākslinieces pirmais autordarbs, kas ir personisks un iedvesmojošs profesionālās izaugsmes stāsts par Māras vairāk nekā 20 gadus ilgo pieredzi mūzikas pasaulē. Tā stāsta par izaicinājumiem un atklāsmēm, kas piedzīvotas ceļā uz savu radošo mērķi, atgādinot, ka šaubas ir neizbēgama šī procesa sastāvdaļa, kas ikdienā mēdz piemeklēt ikvienu mākslinieku. 

 

Autobiogrāfiskā grāmata tapusi pusotra gada laikā, un tā no 13. septembra ir pieejama lielākajās grāmatnīcās visā Latvijā, kā arī mājas lapā maraspiezimes.lv.

 

Reklāma
Reklāma

“Es no sirds ceru, ka grāmata rezonēs ar tās auditoriju, un ar nepacietību gaidīšu ikvienu atsauksmi un komentāru,” savās pārdomās dalās Māra Upmane-Holšteine.

 

“Tā ir milzīga drosme stāvēt uz skatuves, bet daudz lielāku drosmi prasa uzrakstīt grāmatu šajā skatlogu laikmetā. Mūsdienās mēs esam pieraduši pie skatlogu kultūras, taču tajā pašā laikā zinām, ka manekeni tajos nav dzīvi. Tādos brīžos tik intīma saruna, kādu to var lasīt Māras grāmatā, ir daudz patiesāka un tai ir daudz lielāka vērtība. Es pat teiktu, ka šajā autobiogrāfijā ir apkopotas veselas astoņas atsevišķas grāmatas jeb svarīgākās Māras dzīves šķautnes, un man patīk, ka viņa to piesaka kā savu “pirmo grāmatu”, kas tapusi, sekojot savām iekšējām sajūtām. Manuprāt, rakstīt “tāpēc, ka es gribu” ir patiesi lielisks iemesls to darīt,” komentē rakstniece un grāmatas “Piezīmes uz šaubu malām” redaktore Inga Žolude.

Saistītie raksti