Vecāki aicināti bez maksas saņemt žurnālu “Zīdainis”, “Bērnudārznieks” un “Skolēns” pavasara numurus

Kā rīkoties vecākiem, ja zīdainim ir temperatūras izraisīta krampju lēkme, ko bērnam nodara audzināšanas metode – kliegšana, kāpēc skolēnam ir svarīgi svinēt izlaidumu – šie un daudzi citi temati lasāmi vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” izdoto žurnālu “Zīdainis”, “Bērnudārznieks” un “Skolēns” pavasara numuros.
Katra gadalaika sākumā vecākiem bez maksas pieejami žurnāli par bērna attīstību un audzināšanu – no grūtniecības laika līdz pat pilngadībai.

FOTO: Artūrs Ķipsts

Katra gadalaika sākumā vecākiem bez maksas pieejami žurnāli par bērna attīstību un audzināšanu – no grūtniecības laika līdz pat pilngadībai.

Četras reizes gadā – katra gadalaika sākumā – tiek laisti klajā izdevumi “Zīdainis”, “Bērnudārznieks” un “Skolēns”. Žurnāli drukātā formātā bez maksas ir lasāmi bibliotēkās visā Latvijā, kā arī saņemami daudzviet Latvijā, piemēram, Rīgas Dzemdību namā un dzemdību nodaļās citviet Latvijā, Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā, Cēsu klīnikā un citās ārstniecības iestādēs visā Latvijā. 

 

Ja kāda pašvaldība žurnālus saviem vecākiem vēl nav sarūpējusi, vecāki un izglītības iestāžu pārstāvji aicināti pieteikties un nākt pēc žurnāliem savai izglītības iestādei uz “Mammamuntetiem.lv” redakciju, iepriekš sazinoties, rakstot uz redakcija@mammam.lv vai zvanot pa tālr. 26466250. 

 

Tā kā drukāto žurnālu eksemplāru skaits ir ierobežots, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” ir izstrādājusi izdevumu digitālo versiju, kuru var lasīt un kurai var pieteikties ikviens interesents vietnē zurnali.mammamuntetiem.lv. Žurnālu digitālā versija ir ērti lasāma arī viedierīcēs. 

 

Pavasara izdevumu saturs

Žurnāla “Zīdainis” pavasara izdevumā numura tēma veltīta vecāku un zīdaiņa kontakta veidošanai ar pieskārieniem – kāds ieguvums bērnam ir no masāžas vecāku rokām un vienkāršu vingrinājumu veikšanas kopā ar vecāku un kādus vingrinājumus ir iespējams izpildīt mājas apstākļos. 

Reklāma
Reklāma

 

Žurnāla “Bērnudārznieks” pavasara izdevumā numura tēma veltīta jautājumiem par bērna veselību pavasarī – kā bērnu viltīgajos laikapstākļos pareizi ģērbt, vai un kā bērnu rūdīt. Pavārs Normunds Baranovskis piedāvā idejas, kā bērnudārzniekam maltītē iekļaut mikrozaļumus. 

 

Žurnālā “Skolēns” pavasara numura tēma ir izlaidums un ballītes – kāpēc ir būtiski bērnam svinēt izlaidumu un kā vecākiem to nesabojāt, kā arī psihologa ieteikumi, kas ar bērnu jāpārrunā pirms viņa laišanas uz nakts ballīti.

 

Latvijas vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” ir sociālais uzņēmējs, kas izstrādājis un īsteno programmu “Informācija seko bērnam”. Mērķis – vecākiem bez maksas regulāri nodrošināt atlasītu un izglītojošu informāciju.  

Saistītie raksti