Izdevniecība "Latvijas Mediji" laidusi klajā amerikāņu bestselleru autores Līzas Vingeitas "Pirms mēs bijām jūsu"

Izdevniecība "Latvijas Mediji" laidusi amerikāņu bestselleru autores, bijušās žurnālistes un oratores Līzas Vingeitas (Lisa Wingate) patiesos notikumos balstīto, The New York Times pārdotāko grāmatu topa romānu Nr. 1 ”Pirms mēs bijām jūsu” (Before we were yours). No angļu valodas tulkojusi Lilija Berzinska.
Spēcīgs stāsts par ģimeni, māsām, noslēpumiem – glabātiem un atklātiem.

FOTO: Publicitātes foto

Spēcīgs stāsts par ģimeni, māsām, noslēpumiem – glabātiem un atklātiem.

1939. gads, Tenesī. Divpadsmit gadus vecā Rilla kopā ar ģimeni dzīvo laivā uz upes, līdz kādu dienu, izmantojot vecāku prombūtni, ierodas svešinieki un aizved Fosu ģimenes piecus bērnus prom. Rilla nevēlas lauzt solījumu tēvam parūpēties par brāļiem un māsām, taču kā lai to īsteno? 

 

Mūsdienas, Dienvidkarolīna. Eiverijai Stafordai ir viss, ko var vēlēties – veiksmīga karjera, valdzinošs līgavainis un drīzumā gaidāmas greznas kāzas. Taču nejauša tikšanās satricina viņas pasauli – vai ģimenes noslēpumu atklāšana visu sagraus vai gluži otrādi – atbrīvos? 

 

 

“Spēcīgs stāsts par ģimeni, māsām, noslēpumiem – glabātiem un atklātiem. Man ļoti patika šī grāmata. Esmu šokā par patiesajiem nozieguma elementiem, bijībā par šī stāsta varoņiem, kuriem, šķiet, ir nemirstīga dvēsele”, tā New York Times bestselleru autors Džeimijs Fords.

Reklāma
Reklāma

 

Līza Vingeita ir New York Times visvairāk pārdoto grāmatu topa autore. Viņa ir sarakstījusi vairāk nekā trīsdesmit romānus, tostarp, tūlītējo NYT bestselleri “Pazudušo draugu grāmata” (The Book of Lost Friends) un “Pirms mēs bijām jūsu”, kas NYT topā saglabājās vairāk nekā divus gadus un ir pārdots vairāk nekā divi miljoni eksemplāru. Viņa ir Goodreads Choice balvas ieguvēja vēsturiskās daiļliteratūras segmentā un Dienvidu grāmatu balvas (Southern Book Prize) ieguvēja. Viņa kopā ar vīru dzīvo Teksasā.

 

Grāmatu vari iegādāties šeit.