Romantiska lasāmviela: Neaizmirstamā gadadiena

Sofija Hanivela allaž ir prātojusi, vai Tomass Gordons bija viņas „īstais”. Tomass bija ideāls mīļotais: mīļš, gādīgs, izskatīgs... Bet vienmēr pietrūka maģiskās mīlestības un kaisles dzirksteles. Dienā, kad Tomass grasījās Sofiju bildināt, viņa salauza vīrieša sirdi... Un palika viena.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Neaizmirstamā gadadienaKad Sofija negaidīti mantojumā saņem brīnišķīgu māju uz burvīgas salas, viņas dzīve apmet kūleni: sieviete iepazīstas ar saliniekiem, iegūst jaunus draugus – līdz ar viņiem arī ienaidniekus – un uzzina noslēpumaino stāstu par salas pagātni, kas gluži kā neredzams zīda pavediens saista visus vietējos. Risinot pagātnes notikumu mīklu, Sofija meklē atbildi arī uz sev tik svarīgo jautājumu: vai viņai izdosies atrast īstu mīlestību?

 

Austrāliešu rakstniece Laiena Moriartija ir piecu nacionālo balvu laureāte un vairāku starptautisku bestselleru autore. Rakstnieces spēja ieraudzīt cilvēku visā tā spožumā un postā katru viņas romānu padara par neaizmirstamu piedzīvojumu un dzīves skolu. Lasiet arī citus Moriartijas romānus: Mana vīra noslēpums, Lielie mazie meli, Ko Alise aizmirsa, Hipnotizētājas mīlas stāsts un Patiesi. Neprātīgi. Vainīgi.

 

Kad jums šķitīs, ka intriga ir atrisināta, Moriartija pārsteigs jūs nesagatavotu! /Irish Scene/

Spoži uzrakstīts stāsts par kādu ģimeni, kuras pagātne un nākotne ir noslēpumā tīta. /Launceston Examiner/

Šis romāns ir par ģimenes dzīvi, attiecībām un meliem. Lieliska lasāmviela! /Good Reading/

Reklāma
Reklāma

Moriartijas prozā ikviens sev atradīs kaut ko tuvu sirdij. /Daily Telegraph/

 

No angļu valodas tulkojusi Dina Kārkliņa. 

 

Ieskaties: www.kontinents.lv