Romantisks vasaras romāns: Laika upes krastos

Māsu Eleanoras un Īvas dzīvi izmainīja nelaimes gadījums, kas ilga tikai dažas sekundes, bet pārvilka pāri svītru abu sapņiem un savstarpējai uzticībai. Eleanora prieku spēj rast vienīgi mūzikā, kuras brīnišķīgo pasauli viņai atklāja mīļotais tēvs. Sieviete klusībā sapņo kļūt par profesionālu pianisti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Laika upes krastosReiz Eleanoras klavierspēli dzird viņas priekšnieks Fins Bofeins un piedāvā sievietei neparastu darījumu. Eleanora varētu tam arī piekrist, bet miera nedod doma par to, kādēļ Fins tik aizdomīgi daudz zina par viņas dzīvi. Vai tas kaut kā ir saistīts ar viņas noslēpumaino pagātni?


Kopš dienas, kad Kārena Vaita izlasīja romānu Vējiem līdzi, viņa stingri nolēma kļūt vai nu par rakstnieci, vai arī otru Skārletu O’Hāru. Savā ziņā viņai ir izdevies gan viens, gan otrs. Kārenas Vaitas prozai piemīt īpaša enerģētika, šīs autores romānos harmoniski apvienojas romantika un mīkla, tādēļ tie ir interesanti plašam lasītāju lokam. Visas rakstnieces grāmatas atradušās The New York Times bestselleru saraksta augšgalā, un arī romāns Laika upes krastos jau ieguvis atzinību visā pasaulē. 

 

Viena no labākajām mūsdienu rakstniecēm. /The Huffington Post/


Kārenas Vaitas proza ir dziedinošs eliksīrs. Patiesi talantīga stāstniece. /Las Vegas Review-Journal/

Šis romāns ir krāšņs kā dienvidu vasara… Lielisks mīlasstāsts! /The New York Times/

Reklāma
Reklāma

Satricinošs romāns par nodevību un piedošanu. /Goodreads/

 

Ieskaties: www.kontinents.lv