Rona Holsela: Greizo spoguļu spēle

Natālijas dzīve sabrūk vienā vakarā: viņa tiek apcietināta par vērienīgām finanšu mahinācijām savā un vīra uzņēmumā. Pēdējais, ko sieviete redz, izejot no mājas saslēgta rokudzelžos, ir viņas dēla asaras un vīra saniknotais skatiens. Viņa ir pievīlusi savu ģimeni, zaudējusi savu reputāciju un biznesu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

GrāmataVai mans dēls mani vēl pazīs?
Vai es atgūšu savu dzīvi?


Tomēr visbiedējošākā ir apziņa, ka sieviete neatceras savu noziegumu, bet pierādījumi ir neapstrīdami. Ja to neizdarīja viņa, kurš tad?

Uz vairākiem gadiem Natālija tiek izrauta no savas dzīves. Cietuma ellē viņai palīdz izdzīvot tikai domas par dēlu un vēlme uzzināt atbildi uz jautājumu, kas patiesībā notika. Vai pašas prāts ieslodzījis viņu maldīgu atmiņu labirintā? Vai arī visi pārējie izliekas par to, kas nav? 


 
Rona Holsela ir uzlecošā zvaigzne spriedzes romāna žanrā. Rakstniece Greizo spoguļu spēlē meistarīgi sapludina intriģējošu detektīvsižetu un psiholoģiski niansētu ieskatu sievietes izjūtās. Tas ir stāsts par to, cik maldīgs mēdz būtu mūsu priekšstats par līdzcilvēkiem, cik smalkas spēlītes spēj izspēlēt mūsu atmiņa un cik patiesībā sveši mēs esam paši sev. Spoža literārā debija!

Reklāma
Reklāma


Spraigs trilleris, kas jau apbūris miljoniem lasītāju visā pasaulē. /Book Review/                                                

Rona Holsela pavisam noteikti zina, kā rakstīt spriedzes romānus! /Goodreads/
 

Pārsteidzoši. Aizraujoši. Neaizmirstami. /Kirkus/