Romantika un spriedze: Mans mīļākais ienaidnieks

Ko iesākt, ja viss, kam esi ticējis, izrādās meli?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mans mīļākais ienaidnieksViviana Millere ir talantīga CIP analītiķe, kurai izdevies izstrādāt īpašu interneta meklēšanas programmu un sadzīt pēdas krievu spiegiem. Atlicis tikai atvērt iegūto informācijas mapi un ieraudzīt ilgi meklētos valsts nodevējus. Un tikt paaugstinātai amatā – kļūt par veiksmīgu karjeristi, kurai vienlaikus ir lieliska ģimene: mīlošs vīrs un četri burvīgi bērni. Idilliskā nākotnes aina sagrūst, kad Viviana ierauga spiegu fotogrāfijas. Viņai pretī raugās kāda pazīstama un mīļa seja...

Vai glābt savu ģimeni un kļūt par valsts nodevēju? Vai arī apliecināt savu uzticību valstij un zaudēt visu? Vai šai dilemmai vispār ir risinājums?

 

Kārenas Klīvlendas debijas romāns Mans mīļākais ienaidnieks vienā mirklī kļuva par New York Times bestselleru. Rakstniecei, kas astoņus gadus strādājusi par CIP analītiķi, psiholoģiski niansēti izdevies parādīt emocionālo spriedzi, ar kuru jātiek galā cilvēkiem, kas strādā tik augsta līmeņa iestādē. Šis romāns ir satricinošs – tas vairākkārt liks pārvērtēt savu priekšstatu par to, kāda būtu pareizā rīcība neatrisināmā situācijā. 

Šis romāns paātrinās jūsu pulsu un liks drudžaini pāršķirt lappuses. Obligāti jāizlasa! /New York Post/


Viens no šīgada labākajiem trilleriem. /Entertainment Weekly/ 

Reklāma
Reklāma


Lieliski! /Džons Grišams/

 

Ieskaties: www.kontinents.lv