Izdevniecība "Latvijas Mediji" izdevuši grāmatas un kalendāru ar "Emodži filmas" varoņiem

Izdevniecība ”Latvijas mediji” laidusi klajā divas grāmatas ar “Emodži Filma” varoņiem - “Emodži Filma” romāniņu, “Džonija episkais ceļojums aplikāciju pasaulē”, kas ir grāmata ar emodži uzlīmēm un kalendāru 2018. gadam ar izteiksmīgākajiem filmu kadriem un svētku datumiem īpaši piemeklētām emodži zīmēm katrā mēnesī.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Emodžiji
Līdz ar to – laipni lūgti telefona slepenajā pasaulē! Jau 18.augustā uz lielajiem kinoteātra ekrāniem Latvijā sāks rādīt  pasaulē popularitāti ieguvušo multfilmu - “Emodži Filma”. Izdevniecība “Latvijas Mediji” ir oficiālais “Sony Pictures Animation” produkcijas izdevējs.  

Emodžiji
Grāmata “Emodži Filma” ir stāsts par telefona slepeno pasauli. Alekša viedtālrunī ir apslēpta Tekstopole – rosīga pilsētiņa, kurā mīt visi iemīļotākie emodži. Arī Džonis Vienaldzis Mnē, kurš neprot būt vienaldzīgs. Viņš ļaujas emocijām, un sākas elpu aizraujošs ceļojums aplikāciju pasaulē. Palīgā dodas Dodpiecis un Uzlauzēja. Savukārt grāmatiņā “Džoņa episkais ceļojums aplikāciju pasaulē”  bērni atradīs arī īpašās emodži uzlīmes. 

Emodžiji
Izdevniecība ir sarūpējusi vēl vienu pārsteigumu mazo emociju mīļotājiem - “Emodži Filma” kalendāru 2018. gadam ar izteiksmīgākajiem filmu kadriem un svētku datumiem īpaši piemeklētām emodži zīmēm katrā mēnesī.

Reklāma
Reklāma

 


Ļauj vaļu emocijām ar Emodži!