Apgāda "Kontinents" jaunumi. Ieskaties, izvēlies un lasi!

Jauka, romantiska literatūra ziemas brīvdienās? Apgāds "Kontinents" tev sniedz šo iespēju~

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Meredita Vailda: Mulsums

Elektrizējošs ceļojums kaisles pasaulē, kas balansē uz aizliegtā robežas

Ērika Heteveja ir skaista un ambicioza sieviete. Ar prestižas augstskolas diplomu kabatā un pašas radītu uzņēmumu viņa ir gatava iekarot savu vietu tehnoloģiju pasaulē.

Bleiks Lendons ir pievilcīgs un cinisks hakeris, kas biznesa vidē ieguvis jaunā ģēnija slavu un pelna miljardus.

Reiz viņi satiekas kāda debesskrāpja stiklotajā kabinetā, kur Ērikai divdesmit minūtēs jāpasaka divus miljonus dolāru vērti vārdi, bet Bleikam – jābūt tam, kurš šos vārdus uzklausa.

Izaicinājums, biznesa džungļi, pagātnes noslēpumi, reibinoša iekāre un mīlestība, kas izkliedē tumsu. Šim stāstam piemīt film noir elegance un mulsinošs jutekliskums. Meredita Vailda ir uzminējusi zelta griezumu rakstniecībā – pareizajās proporcijās atainojot gan modernās pasaules dinamiku, gan bezkaunīgu erotiku, un pat mīlestību, kurai mūsdienu cilvēks bieži izvēlas neticēt.

 

 

Pamela Redmonda Setrena: Jaunāka

Cik gadu Tev ir patiesībā?

Reiz, Jaungada naktī, Alise uz jautājumu, ko viņa gribētu vairāk par visu, atbild:

– Vēlos kļūt jaunāka!

Atklājās, ka kļūt jaunākai nepavisam nav grūti. Tagad sievietei ar pieredzi ir jāprot izdzīvot vidē starp jaunākiem draugiem, iekāroto darbu un, jo īpaši, attiecībās ar jaunāku vīrieti, kurš viņu dievina…

Stāsts par iedvesmu un uzdrīkstēšanos. Ko izjūt sieviete, kad negaidot iegūst jaunības sniegtās iespējas? Cik tālu var sapīties melos… ?

 

Humorpilnas un bīstami provocējošas situācijas liek smieties skaļā balsī, skumji apcerēt, sarkt kopā ar romāna varoni un aizturētu elpu sekot līdzi viņas jaunajai dzīvei.

Romāns Jaunāka ir pamatīgs pārdomu un sajūtu kokteilis, kas uzdod jautājumu: Kā es pati rīkotos, ja man tiktu dota šāda iespēja?

 

Laiena Moriartija: Ko Alise aizmirsa?

Vai tiešām atmiņas zudums ir labākais, kas viņas dzīvē ir noticis?

Tas var notikt ar katru no mums!

Nelaimīgs atgadījums – un jūs pēkšņi zaudējat atmiņu.

Kādā pavisam parastā dienā Alise Lova piedzīvo nejauku kritienu. Kritienu, kas viņai ne tikai sagādā galvassāpes, bet arī liek aizmirst pēdējos savas dzīves desmit gadus. Pasaule un cilvēki ir mainījušies – tikai Alise palikusi tāda pati kā agrāk. Vismaz tā viņai šķiet.

Atmiņas zudums izvēršas par terapiju, ko nepiedāvā pat izmeklētākie speciālisti. Dzīve Alisei piedāvā iespēju – saprast, vai svešiniece spogulī ir sieviete, par kādu viņa gribēja kļūt?

Austrāliešu rakstniece Laiena Moriartija irpiecu nacionālo balvu laureāte un vairāku starptautisku bestselleru autore. Rakstnieces spēja ieraudzīt cilvēku visā tā spožumā un postā katru viņas romānu padara par neaizmirstamu piedzīvojumu un dzīves skolu.

Reklāma
Reklāma

 

 

Kārena Vaita: Ūdens atmiņa

Aizraujošs stāsts par divām māsām, kuras vajā kopīgs noslēpums par kādu nakti…

Naktī, kad Mārnijas un Diānas māte burājot iekļūst spēcīgā negaisā, meitenes saprot, ka iznīcībai var būt vairākas sejas. Tik trausla ir nevainība, mīlestība un cerība. Viņas abas glabā noslēpumus par to, kas patiesībā notika tajā naktī. Šie noslēpumi atstājuši dziļas pēdas viņu dzīvē...

Populārās Amerikas autores Kārenas Vaitas romāns pārņem lasītāja uzmanību jau no pirmajām lappusēm. Neparasti kolorītu tēlu un dziļu emociju atainojums ievelk grāmatas sižetā ar teju okeānisku spēku.

Latvijā izdotās grāmatas Pārmaiņu vējš, Liedaga koki un Kad pudeļkokā svilpo vējš ir guvuši plašu atsaucību lasītāju vidū.

 

 

 

 

Monika Makinērnija: Mīlestības ieleja

Allaž optimistiskās un vēlīgās Endžijas sirdi nospiež daudz neatbildētu jautājumu. Ģimenei ir pienākuši grūti laiki. Mīloša ģimene un tuvinieku atbalsts šobrīd būtu pats nepieciešamākais. Bet Endžija, ļaujoties mirklīgai kaprīzei, ir viņus visus nodevusi...

Trīsdesmit trīs gadu garumā Endželas Gilespijas rakstītās Ziemassvētku vēstules liecinājušas tikai par ģimenes panākumiem. Tikai daži no aptuveni simts saņēmējiem tās arī izlasa. Šajā gadā Endžela pārsteidz visus, tostarp arī sevi – viņa uzraksta patiesību. Par to, ka ģimenē ir krīze, ka bērni pametuši mājas, un plašajā pasaulē viņus piemeklē viena ķibele pēc otras, par to, ka apdraudēta ir ne tikai viņas laime...

Kad sāk krāties atskaņas pēc viņas nežēlīgi godīgās vēstules, satriecošs negadījums šķir Endželu no viņas ģimenes un liek viņai apjaust, ka jābūt piesardzīgākai savās vēlmēs. Endžija vēl nenojauš par viņā mītošo drosmi un uzdrīkstēšanos, par spēju uzveikt bailes no zaudējuma sāpēm, un par īstas mīlestības dziedējošo spēku

Intriģējoša jau no pirmajām lappusēm un neatvairāmi ievelkoša grāmata. Autores Monikas Makinērnijas valoda ietin kā siltā segā, soli pa solim aicinot lasītāju kļūt par stāsta dalībnieku. Ģimeniskā atmosfēra un ikvienā dzīvē sastopamas grūtības ļauj dzīvot līdzi romānu varoņiem ar patiesu aizrautību.

 

 

Marks Levī: Jūtas, stiprākas par nāvi

Marks Levī ir viens no populārākajiem mūsdienu franču rakstniekiem, nepārspēts sentimentālā romāna meistars, kura darbi tulkoti 48 valodās. Autors sarakstījis 15 romānus, kas pārdoti vairāk nekā 30 miljonos eksemplāru visā pasaulē. Stīvens Spīlbergs par diviem miljoniem dolāru iegādājies Marka Levī romāna ekranizācijas tiesības.

 

Bombejas lidosta, 1966. gada 23. janvāris, trīs naktī. Pēdējie Air India simt pirmā reisa pasažieri šķērso skrejceļu un iekāpj lidmašīnā Boeing 707… 24. janvārī lidmašīna veselu minūti kā nekustīgs punkts ir redzama dispečera ekrānā, bet pulksten septiņos un divās minūtēs tā pēkšņi pagaist…

Endrū Stilmens, slavens laikraksta New York Times reportieris, satiek noslēpumainu svešinieci un, viņas saintriģēts, iesaistās kopīgos meklējumos, bet drīz vien nonāk dramatiskā situācijā.

 

Miljoniem lasītāju mīlēts, cienīts un pielūgts, pasaulslavenais autors Marks Levī valdzina lasītāju, kopā ar romāna varoņiem ļaujot izbaudīt negaidītu pavērsienu pilnu ceļojumu un lieliska detektīva intrigu.

 

Ieskaties: www.kontinents.lv