Troņa cena. Māsu Greju liktenis

Īstas princeses dzīvē ir kaut kas vairāk, ne tikai tiāras un labās krustmātes, kas pārvērš sārtu kleitu par zilu. Renesanses laika sieviešu spēks un izturība ir apbrīnojama parādība.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Laikmetā, kad pats svarīgākais bija laist pasaulē dēlus un karalieņu likteni noteica viņu bērnu dzimums, šīs trīs karaliskās Tjūdoru dzimtas meitenes bija atkarīgas no savu vecāku bīstamajām iegribām. Viņi lika uz spēles savu meitu dzīvību, lai apmierinātu savu nevaldāmo godkāri.
Karaļa Henrija VIII valdīšanas laikā pieļautie varas paņēmieni ir leģendāri vēl mūsdienās.  Pēc tam, kad sešpadsmit gadīgā Džeina Greja pavada Anglijas tronī deviņas dienas, trīs māsu dzīve tiek ierauta Tjūdoru galma izdzīvošanas spēlēs uz visiem laikiem.


Ellas Mārčas Čeisas rakstnieces talants ir neapšaubāms. Romāns Karalienes nerrs ir piesaistījis lasītāju uzmanību un autorei Latvijā šobrīd ir visai prāvs fanu pulks.

 

Pateicoties Ellas Mārčas Čeisas prasmei, trīs māsas Grejas atdzīvojas šajā romānā, kas attēlo viņu centienus izdzīvot naidīgajā Tjūdoru galma vidē – pasaulē, kas ļoti talantīgi iezīmēta šajā aizraujošajā grāmatā.
– Keita Emersone, rakstniece

Reklāma
Reklāma


Ella Mārča Čeisa, Tjūdoru vēstures pazinēja, ir savērpusi ārkārtīgi interesantu romānu par māsām Grejām – ļoti aizraujošām un traģiskām būtnēm.
– Dž. Dž. Maiers, rakstnieks

 

Ieskaties: www.kontinents.lv