"Runcis Puncis iemīlējies" – sirsnīga grāmata bērniem

Izdevniecība “White Book” papildina sirsnīgo grāmatu sēriju, kuras galvenais varonis Latvijā jau ir iemīļots. Tuvojoties mīlestības svētkiem, klajā nāk Roba Skotona grāmata “Runcis Puncis iemīlējies”. Tas ir jau ceturtais latviski izdotais stāsts par kaķu puiku Runci Punci, viņa dzīves likstām un laimes mirkļiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Runčukam vēderā viss griežas uz otrādi tikai no domas vien, ka sarkanā aploksnīte drīz vien būs jāatdot Mincītes rokās – kaķenīte viņam patīk un Runcis Puncis gatavojas to viņai atklāt. Tomēr Punci māc bažas, jo viņam īsi nav skaidrs vai Mincīte pret viņu jūt to pašu, bez tam runčukam ir konkurents – bravūrīgais Kašķis, kurš arī vēlas iekarot brīnišķīgās kaķenītes sirdi.


Stāstu sērija par Runci Punci jo īpaši patīk mazajiem, kas apmeklē bērnudārzu vai pirmos gadus apmeklē skolu. Jaukais grāmatas varonis ir ieguvis fanus visā pasaulē. Katrā grāmatas lapaspusē ir atrodami jautri un aizraujoši zīmējumi, kas rada vēlēšanos to šķirstīt atkal un atkal. Puncis interesantā veidā māca bērnus būt draudzīgiem un mīlēt pasauli tādu kāda tā ir – ar visiem trūkumiem un dīvainībām.


Pirmā sērijas grāmata “Runcis Puncis” 2014. gadā kļuva par vienu no Bērnu žūrijas iecienītākajām grāmatām. Latviešu valodā vēl iznākušas grāmatas “Piču, paču, Punci!” un “Priecīgus Ziemassvētkus, Punci!”. Izdevniecība “White Book” plāno arī turpmāk papildināt sēriju ar jauniem tulkojumiem.

Reklāma
Reklāma

 

Ieskaties: www.whitebook.lv