Kurpju karaliene. Uz ko tu būtu gatava kurpju dēļ?...

Apgāds "Kontinents" piedāvā dzirkstošu Annas Deivisas romānu "Kurpju karaliene".

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šī grāmata ir mīlestības apliecinājums Parīzei. Kā smalkas mežģīnes modes mākslas spozme virmo pār cilvēkiem un viņu kaislībām, bagātīgi greznojot ikdienu un ļaujot tīksmi grimt glamūra pasaules mirdzumā.


Izlutinātajai aristokrātei Ženevjēvai Šelbijai Kingai ir bagāts vīrs, izsmalcināts dzīvoklis un milzīga apavu kolekcija, taču viņas brīnišķīgās dzīves centrs ir tukšs.


Tikko apprecējusies, Ženevjēva pārceļas uz Parīzi. Viņu vilina bohēma – jaunā meitene cenšas iekļūt aktieru, mākslinieku un rakstnieku sabiedrībā, lai piepildītu savus sapņus būt brīvai, mīlēt un sacerēt dzejoļus. 


Modes namu pasaule – nepieklājīgi grezna, pilna aizraujošu skandālu un nekaunīgu intrigu – dāvā Ženevjēvai tikšanos ar ģeniālo kurpju dizaineru Paolo Zakariju. Jaunā aristokrāte ārkārtīgi vēlas tikt pie Paolo darinātajām kurpēm, taču sastopas ar vēl neredzētu pretestību... Attiecības, kas pamazām veidojas starp viņu un ģeniālo dizaineru, nav lemtas tam, lai Ženevjēva iegādātos piecsimt divdesmit ceturto kurpju pāri.

 

Anna Deivisa, atzīta Lielbritānijas rakstniece, vairāku romānu un stāstu autore, popularitāti ieguvusi kā sleju autore žurnālam Guardian. Anna Deivisa strādā lielā literārā aģentūrā par radošās rakstniecības pasniedzēju.


"Šis ir sieviešu romāns tā labākajā izpausmē: straujš un dramatisks, ar tēliem, kuru motīvi ir uzskatāmi un daudzveidīgi..." Daily Telegraph 
     
"Ja jūs sapņojat par vakara suarejām un jūsu aizraušanās ar kurpēm neatpaliek no Kerijas Bredšovas apsēstības ar tām, tad jums patiks šī grāmata par angļu augstākās sabiedrības skaistuli." Heat

Reklāma
Reklāma

"Spožs, izturēts stāsts par iekāri, izmisumu un dizaineru laiviņām." Metro

"Kurpju karaliene ir valdzinošs skaistuma un pavedināšanas virpulis ar tumšu zemūdens straumi." Psychologies   

"Ak, kas par grāmatu! Grezna un bīstama, gluži kā staigāšana Manolo kurpēs ar neiedomājami augstiem papēžiem." Cosmopolitan    

 


Jaunā aristokrāte mērķtiecīgi nostiprina vērtīgo pazīšanos ar Paolo, vēl nenojaušot, ka attiecības, kas pamazām veidojas starp viņu un ģeniālo dizaineru nav lemtas... lai iegādātos piecsimt divdesmit ceturto kurpju pāri.
Aizraujošs stāsts par sievieti, kuras vēlme tikt pie ekskluzīvām Paolo Zakarija kurpēm ir tik liela, ka noved pie dēkas ar pašu dizaineru.
In Style