Visas mēs esam dzirdējušas par hormoniem, bet...

Sievietēm daudzkārt tiek iegalvots, ka biežas garastāvokļa svārstības, nomāktība, bezmiegs, nogurums, neseksualitāte un dažādi citi simptomi, piemēram, neregulārs menstruālais cikls, PMS, locekļu satūkums, nespēja saņemties fiziskām aktivitātēm un svara pieaugums, ir normālas parādības vai novecošanas sekas. Patiesībā šos un daudzus citus ikdienā traucējošus simptomus izraisa nelīdzsvarota hormonālā darbība. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Apgāds „Lietusdārzs” nu ir izdevis darbu, kas precīzi un saprotami izskaidro hormonu nozīmi, darbību un ietekmi uz sievietes organismu.

 

Cik daudz jūs zināt par savu kortizola, estrogēna, progesterona, vairogdziedzera un citu hormonu darbību? Vai zināt, kā hormoni ietekmē jūsu pašsajūtu, veselību, vitalitāti un auglību? Vai izprotat, kā līdzsvarot šo dzīvības pamatelementu darbību, lai justos veselīga, apmierināta un spēka pilna?

 

Sāras Gotfrīdas  grāmatu “Hormonu dziedniecība” uzskata par hormonu ābeci, kas līdztekus izsmeļošai, zinātniski pamatotai un pārskatāmai informācijai par svarīgākajiem hormoniem un to ietekmi uz organismu sniedz skaidras vadlīnijas un trīs soļu programmu, ar kuras palīdzību atjaunot hormonālo līdzsvaru. Grāmata “Hormonu dziedniecība” palīdz prasmīgi un atbildīgi piedalīties savas veselības uzturēšanā. Tā sniedz dziļu izpratni par to, kādi hormonu  traucējumi rada veselības problēmas un kā tās novērst.

 

 

Reklāma
Reklāma

Sāra Gotfrīda ir Hārvarda Medicīnas skolas absolvente, sertificēta ginekoloģe un iemīļota jogas skolotāja, kas jau vairākas desmitgades veltījusi hormonu pētniecībai. Viņas zinātniskā pieeja, skaidri strukturētais hormonālā līdzsvara atgūšanas plāns un cilvēciskā attieksme ir radījusi būtiskas pārmaiņas hormonu dziedniecībā visā pasaulē. Viņas darbi un padomi ir publicēti grāmatās, interneta vietnēs un populārākajos preses izdevumos pasaulē, arī  Cosmopolitan, The Oprah Magazine, Yoga Journal, Woman’s World un daudzos citos.

 

Grāmata līdzsvaram, vitalitātei, labam seksam un mieram... Brīnišķīgi, vai ne? 

 

No angļu valodas tulkojusi Dace Vanaga. 

 

Ieskaties: www.lietusdarzs.lv