Romāns Nikolasa Spārka daiļrades cienītājiem: Drošais patvērums

Mīla sāpina. Nekas nelīdzinās sāpēm, kurās asiņo salauzta sirds. Lai spētu mīlēt atkal, vispirms ir jāmācās uzticēties. Par to jaunajā Nikolasa Spārka grāmatā "Drošais patvērums". 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Romānu "Talismans", "Vēstule pudelē", "Piezīmju grāmatiņa" un "Drošais patvērums" autora talantam nav līdzīgu. Nikolass Spārks ir spēris soli krimināldrāmas virzienā, piešķirot savam jaunajam romānam pavisam negaidītu noskaņu, vienlaikus, kā ierasts, valdzinot lasītāju ar sentimenta un romantikas pāri plūstošo spēku. Daudzslāņains un trauksmains, šis romāns aizkustina un liek lasītāja sirdij mesties auļos.

 

Neradusi  ne laimi, ne mīlestību, ne ģimenes piepildījumu savā nesen nodibinātajā laulībā, toties  aci pret aci sastapusies ar ļaunprātību, Keitija iekāpj pirmajā autobusā, lai bēgtu no izmisuma un vardarbības. Nonākusi klusā, mierīgā mazpilsētiņā, viņa iekārtojas pieticīgā namiņā un sāk jaunu dzīvi. Atturīgā un mierīgā Keitija iedraudzējas ar pievilcīgo atraitni Aleksu. Pamazām viņu attiecības iegūst to dziļumu un pilnības apsolījumu, pēc kura Keitija ir tiekusies. Laime ir tik tuvu... 

Taču pagātnes bieds neatkāpjas... Dramatiski un spriedzes pilni notikumi gāžas pāri kā lavīna un ierauj abu dzīves tumšā baiļu un neuzticēšanās virpulī.

 

 

Entertainment Weekly lasītāju vidū Nikolass Spārks atzīts par pašu iemīļotāko rakstnieku, kura psiholoģiski dziļās un neticami romantiskās grāmatas apbur un uzrunā sirds valodā...

 

Spārks ir sarakstījis vēl vienu brīnišķīgu mīlas stāstu, kas liek saskatīt patiesu mīlestību tās vienkāršākajās izpausmēs un noticēt tai... Fantastiska grāmata par attiecībām, mīlestību, uzticēšanos un draudzību.

BestsellersWorld.com

 

Aizraujošs stāsts par mīlestību un izdzīvošanu – nav iespējams nolikt to malā, kamēr nav izlasīts... Fani zina, ko sagaidīt no šī autora –  saistošu mīlas stāstu starp diviem valdzinošiem varoņiem. 

Reklāma
Reklāma

BookReporter.com 

 

Spārks prot spēlēt uz lasītāju dvēseles stīgām.

Chicago Sun Times

     

Spriedzes pilns romāns.

Wichita Sunday Eagle

 

Dvēseles stīgu Paganīni.

Miami Herald

 

Romāns ekranizēts 2013. gadā.

 

Ieskaties: www.kontinents.lv