Veselības enciklopēdija

Grāmata sniedz pārskatu par pilnvērtīgu organisma terapiju ar ārstniecības augiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Katram gadalaikam ir sniegta recepte, kādus labumus gūt no dabas, lai stiprinātu imunitāti: pavasarī - mārdadzis, kurkuma, laksis, ceļtekas sēklas, lakrica un ingvers; vasarā - zeltgalvīte, lielogu dzērvene, tīruma vijolīte, smiltsērkšķis, nātre un tīruma kosa; rudenī - lielā krēse, dzeltenais amoliņš, šaurlapu ceļteka, timiāns, asinszāle un rožainā rodiola; ziemā - vilkābele, rozmarīns, ķiploks, sējas griķis, rasaskrēsliņš un ķirbja sēklas.

Urzulas Bīringas grāmatai "Veselības enciklopēdija" ir pielikumi, kuros var gūt informāciju par dziednieciskajām zālītēm ekoloģiskajā veikalā un aptiekā, kā arī izpētīt augu ievākšanas kalendāru.

 

"Savu automašīnu mēs regulāri nogādājam apkopes centrā, ik pavasari dzīvoklī veicam ģenerāltīrīšanu, un tieši tāpat mums jārūpējas par savas "iekštelpas" sakopšanu. Visiedarbīgākā šī kopšana būs tad, ja regulāri pievērsīsieties viena sava organiz\sma apvidus sakopšanai, proti, veiksiet īpašas ārstniecības augu kūres aknām, sirdij, nerviem un citiem orgāniem. Šajā grāmatā aprakstītas dažādasdziednieciskās kūres, no kurām varat izvēlēties vispiemērotāko tieši sev. Mans burvju vārds ir profilakse, un tai ir jābūt pastāvīgai. Viss jādara ar prieku, tad viss labi garšos, dāvās prieku, vairos spēku un sniegs atvieglojumu, proti, apmierinājumu. Tieši tā arī viss notiks, es apsolu!" (Urzula Bīringa)

Reklāma
Reklāma

Veselības saglabāšana ar ārstniecības augiem visa gada garumā - esi vesels pavasarī, vasarā, rudenī un ziemā! 

 

Ieskaties: www.jumava.lv