Izdots jaunas latviešu autores detektīvromāns par tematu - surogācija

Izdevniecība SIA "BUF" laidusi klajā jaunas latviešu autores Ivetas Rēdlihas grāmatu "Soļi" – romānu ar detektīva elementiem par reti skartu jautājumu – surogāciju...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Iveta Rēdliha.Iveta Rēdliha (1977) ir latviešu autore, kas ar aizrautību raksta par cilvēku likteņiem un viņu jūtu samezglojumiem. Grāmatu “Soļi” ir radījusi rakstnieces fantāzija, smeļoties iedvesmu gotisko mīlas romānu un detektīvu literatūrā.

 

 

Reinas mierīgā dzīve sagriežas kājām gaisā, kad mīklainos apstākļos nomirst viņas māte, atstādama mantojumā nezināmu īpašumu. Ierodoties tajā, viņa vēlas noskaidrot ko vairāk par savu māti, taču tā vietā uzrodas aizvien jauni noslēpumi.

Tajā pašā laikā par Reinu ieinteresējas pievilcīgais, bet noslēgtais Lukass… 

Kādi rēgi liedz viņam ļauties jūtām, un kādus noslēpumus glabā Reinas mātes trauksmainā pagātne? Atbildes uz šiem jautājumiem Reinu satrieks.

 

Recenzijas

Reklāma
Reklāma

Jānis Lejiņš, rakstnieks:

“Veiksmīgi savērpta intriga, psiholoģiska spriedze un noslēpums, ko nespēju atminēt līdz pat grāmatas beigām.

Katrs tēls, katra norise un detaļa šeit tiek zīmēta ar tik precīzām un skaidrām līnijām, ka šķita es dzirdu skaņas, sajutu smaržas un vēja pūsmu matos, taču apstāties nespēju. Kopā ar romāna varoņiem es izstaigāju šo mazliet mistisko pasauli soli pa solim. Vienā paņēmienā.”

 

Sandra Eglīte, 

žurnāla IEVAS Stāsti atbildīgā redaktore: 

 “Mans padoms — nedariet kā es! Vakarā nolēmu vien izlasīt pirmo nodaļu, bet attapos naktī — joprojām lasot, lai uzzinātu, kā tad atrisināsies notikumi ar detektīva elementiem. Turklāt par reti skartu jautājumu — surogāciju...”