Grāmatiņu jaunumi no "EGMONT LATVIJA": Mošķīši, vakara stāsti un Sofija Pirmā

"EGMONT LATVIJA", sagaidot rudeni, parūpējusies, lai ikviens mazais grāmatu mīļotājs atrastu kaut ko tieši savai gaumei!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mošķīšu universitāte

Jaunākās Disney studijas animācijas filmas stāsts – grāmatu lappusēs!

Iepazīstieties ar Maiku Vazovski – viņš studē Mošķīšu universitātē un sapņo kļūt par biedētāju. Diemžēl ne viss rit, kā iecerēts... Maika studentu korporācijā piesakās Džeimss P. Salivans, saukts par Salliju. Jaunais biedrs it nemaz nelīdzinās Maikam. Sallijs ir draiskulīgs, bravūrīgs un – to ievēro visi – ļoti liels. Arī viņš studē biedēšanu, un abi drīz vien kļūst par sāncenšiem. 

Šīs filmas varoņus varat sastapt arī citās izdevniecības „Egmont Latvija” grāmatās un līdz ar viņiem piedzīvot, ka beigās Maiks un Sallijs met nesaskaņas pie malas un kļūst par labākajiem draugiem!

 

 

 

200 vakara stāsti

Ciemā vienīgajā pakalnā gozējas jauks namiņš. Tajā mīt draudzīga ģimene – māmiņa, tētis, bērnudārznieks Jānītis un pirmklasniece Lienīte. Lasot stāstiņus, būs brīnišķīga iespēja dzīvot līdzi pakalna namiņa iemītnieku ikdienas gaitām no jaunā gada pirmās dienas līdz pēdējai burvīgajai vasaras brīvdienai. Turklāt līdzās reālistiskiem notikumiem grāmatā atklāta arī dzīvnieku un rūķu pasaule. Jā, jā! Māmiņa un tētis nemaz nezina, ka pašu mājas kurinātavā dzīvo rūķis vārdā Rūķītis... Lai omulīgi vakari kopā ar šo brīnišķīgo grāmatu!

 

 

Reklāma
Reklāma

 

Sofija Pirmā

Mazā Sofija dzīvoja pavisam parastu dzīvi, līdz viņas māmiņa apprecējās ar karali. Pirmajā pils ballē karalis vēlas Sofiju iepazīstināt ar viesiem, un viņai jādejo valsis. Bet meitene neprot dejot! Sofijai talkā nāk trīs labās fejas un vēl kāda īpaša viešņa, palīdzot apgūt karaļnama gudrības. Drīz Sofija saprot, ko nozīmē būt īstai princesei.

 

 

 

Zīmēsim ar pirkstiņiem

Vai esi kādreiz iedomājies, ka ar pirkstiem var arī zīmēt? Jā, jā, tieši ar pirkstu vai pat vairākiem vienlaikus, nevis turot tajos zīmuli vai otiņu. Škiet interesanti? Aplūko grāmatā piedāvātās idejas un kļūsti par pirkstiņmākslinieku!

 

 

Ieskaties: www.egmont.lv