Jumava aicina uz sarunu "Laimīga bērnība"

Apgāda "Jumava" projekta "Mūsdienu bērni: kā augt kopā?" īstenošanas gaitā tiek aicināti vecāki un citi interesenti uz tikšanos par tēmu "Laimīga bērnība". Diskusija notiks 12.jūlijā plkst.17 "Jumava pluss" grāmatnīcā, Rīgā, Dzirnavu ielā 73. 

Piektdien Jumava  aicina uz sarunu par bērnu audzināšanas jautājumiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Piektdien "Jumava" aicina uz sarunu par bērnu audzināšanas jautājumiem.

 

"Jumava" laidusi klajā grāmatu "Mūsdienu bērni: kā augt kopā?", ko sarakstījis autoru kolektīvs Mihaels Laitmans, Iļja Vinokurs un Irīna Jakoviča. 

 

Tikšanās laikā klātesošie mēģinās izprast, kas ir integrālās audzināšanas metodika, tiks radītas idejas audzināšanas jautājumu risināšanā, visi varēs mācīties viens otrā ieklausīties un apspriest bērna attīstības posmus no 0 līdz 20 gadu vecumam, kā arī iegūt viens no otra daudz pozitīvu emociju. 

 

Reklāma
Reklāma

Visi diskusijas dalībnieki varēs iegādāties grāmatu "Mūsdienu bērni: kā augt kopā?" par īpašu cenu.

 

Audzināšanas sistēmai jāsākas ar vecākiem - no jaunā pāra rašanās brīža un līdz tam laikam, kad pāris kļūst par vecākiem. Viņiem jābūt lietas kursā par cilvēka vēlmēm, par egoismu un to, kas ir cilvēka attīstības pamats, ko mēs no sevis gribam, kāpēc savā dzīvē izjūtam vilšanos un tukšumu, kāpēc mūsu paaudzē tas tik ļoti spilgti izteikts, pēc kā tiecas jaunā paaudze salīdzinājumā ar iepriekšējām paaudzēm.