Zem kuplo lapotņu dziļajām ēnām

Ziemeļu saules pielijusi, ievelkoša un skaudra kādas ģimenes sāga par mīlestību vairākās paaudzēs. Izcili augstvērtīga literatūra!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kā smalks, tikko saredzams zirnekļa tīkls, stāsts vijas pāri seniem notikumiem, ietinot tos aizmirstības plīvurā. Skaistākie brīži kā rasas lāses mirdz saulē, apsolot mūžīgu samierināšanos. 

Viens telefona zvans izraisa plašāku rezonansi nekā ikviens spētu iztēloties... Atmodināto atmiņu lauskas ieduras visdziļākajos dvēseles nostūros, satricinot katras sirds stīgas.

 

Kāri Frederike Brenne ir diplomēta tēlotājmākslā, mācījusies Valsts mākslas akadēmijā un Ņujorkas mākslas akadēmijā.

Rakstniecībā viņa debitēja 2007. gadā ar romānu No citas pasaules (Av en annen verden), par ko saņēma Aschehoug izdevniecības debitanta stipendiju. Kāri F. Brenne ir sarakstījusi arī vairākas lugas, kas iestudētas uz dažādām skatuvēm Norvēģijā.

 

Spilgts un dramatisks vēstījums no dziļiem mežiem.

Dag og Tid, Oddmund Hagen 

 

Reklāma
Reklāma

Burvīgs romāns! Tas ir aizraujošs un dramatisks, trausls un kairinošs, un brīžiem baigs… Gaidīsim nākamās K.F.Brennes grāmatas!

My online liberary, a blog

 

 

Šis projekts tika finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.

 

Ieskaties: www.kontinents.lv