Pašas darināts ir daudz vērtīgāks un patīkamāks

Kādēļ iet uz veikaliem un tērēt naudu par dārgiem apģērbu gabaliem, kurus pati vari ātri un vienkārši izgatavot pēc savas gaumes savām rokām?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tādēļ apgāds “Jumava” piedāvā jaunu rokdarbu grāmatu “Šalles un cepures”, kura ietver praktiskus rakstiņus, kā viegli uzmeistarot neparastus, tajā pašā laikā modernus šaļļu un cepuru adījumus.
Praktiskas idejas, kā viegli uzadīt sev vai sev tuvam cilvēkam kādu siltu šalli vai cepuri. Ieprieciniet savus draugus ar pašas adītām dāvanām. Katram savi, personībai atbilstoši, oriģināli adījumi. Grāmatā ir aprakstīti izmalcināta dizaina modeļi, aktuāli raksti un moderni krāsu salikumi. Lai adītājam atvieglotu darbu, tiek sniegta detalizēta adīšanas pamācība, tehniskie zīmējumi un adīšanas pamati ar fotoattēliem, krāsaini raksti.
Bieži cilvēki rod atrunas, ka cepures nepiestāv viņu sejas formai vai personībai. Tad lūk, grāmata “Šalles un cepures” ir tieši piemērota, lai radītu sev atbilstošu un piemērotu cepuri, kā arī komplektā izsmalcinātu un modernu šalli.
 Ziemā šalles un cepures ir obligāta apģērba sastāvdaļa, jo tikai moderns un silts apģērbs sagādā īstu prieku doties garākās pastaigās pa sniegotajiem ceļiem. Rokdarbiem mūsdienās ir vislielākā vērtība, tāpēc pašas adītas cepures un šalles būs lieliska dāvana gan sev, gan citiem. Ļaujieties ideju ģeneratoram un radiet vienreizējus cepuru un šaļļu adījumus, kas iepriecinās gan jūs pašus, gan apkārtējos!
 

Ieskaties: www.jumava.lv

Reklāma
Reklāma