Satriecošais Filipa Kārtera trilleris: Kaulu altāris

Bīstama spēle aptver veselu gadsimtu. Negantajā piedzīvojumā nevienam nevar uzticēties. Mūžīgā sasaluma zemē Sibīrijā iesācies, stāsts turpinās mūsdienās gan Amerikas, gan Parīzes ielās, aptverot leģendāras Holivudas zvaigznes, iznīcinošas VDK mahinācijas un Savienoto Valstu valdības traģēdiju, atšifrējot sarežģītus kodus un visbeidzot aizvedot pie sena noslēpuma...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Filips Kārters ir starptautiski atzīta autora pseidonīms.
Pseidonīmi, protams, ir veci kā pasaule. Marka Tvena īstais vārds ir Semjuels Klemenss, māsas Brontē izmantoja vīriešu vārdus, lai publicētu savus darbus, un Džordžs Eliots ir Mērija Anna Evansa. Mūsdienās pseidonīms parasti tiek uztverts kā mārketinga viltība, un bieži vien tā arī ir, bet šāda nepazīstama vārda lietošanai var būt arī citi iemesli.
Citreiz rakstniekiem piepeši gribas iet pavisam citā virzienā nekā iepriekš, bet kā pierunāt lasītājus paņemt rokā, piemēram, Džūditas Maknotas rakstītu politisku trilleri? Šajā gadījumā noder pseidonīms.
Savā aizraujošajā trillerī Filips Kārters mudina mūs piedalīties satriecošā skrējienā cauri notikumu labirintam līdz pārsteidzošai atklāsmei, šķirot lapu pēc lapas, ļauties neprātīgam iztēles lidojumam. Šī grāmata izvirza jaunu standartu lieliskam romānam par starptautiskiem noziegumiem.

 

Informācija par autoru, minējumi par viņa patieso personību lasāmi šeit:
http://kontinentablogs.wordpress.com/2011/10/19/anonimitates-spozums-un-posts/


Dens Brauns tiekas ar Robertu Ladlemu satriecošā un neticami aizraujošā trillerī.
New York Times


Viens no graujošākajiem romāniem... Brīnišķīgi raksturoti tēli un sižets, kurā netrūkst asu pagriezienu un straujas darbības. Nenovērtējama lasāmviela, kuru nedrīkst palaist garām!
New York Times bestsellers

Reklāma
Reklāma

 

Ieskaties: www.kontinents.lv