Noteikti izlasi! Marijas Antuanetes dienasgrāmata

Trīspadsmit gadu vecumā Austrijas erchercogiene Marija pēc Biktstēva Kuniberta pamudinājuma sāka pierakstīt visus savus grēkus, lai varētu tos pārdomāt un lūgties piedošanu par nepaklausību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Marijas Antuanetes slepeni veiktie pieraksti atklāj pasaulei visu laiku krāšņākās un vienlaikus netīrām aizdomām, tenkām un intrigām apvītās valdnieces personisko dzīvi – dziļu un piesātinātu. Rūpīgi glabāto dienasgrāmatu iekāroja gan Francijas karalienes Marijas Antuanetes nelabvēļi, gan galma spiegi, gan kalpotāji...


Izcilā romāna „Žozefīnes slepenā dzīve” autore Kerola Eriksone talantīgi atklāj karalienes domas, cerības un ciešanas. Autore iezīmē ikvienu sīkumu notikumiem bagātā, interesantā dzīvē – gan Marijas Antuanetes bērnībā, kad viņa sāka rakstīt dienasgrāmatu, gan gāztās karalienes mūža pēdējās dienās, kad viņa gaidīja asiņaino tikšanos ar giljotīnu.

Kerola Eriksone ir ievērību guvusi vēsturniece un apbalvota romānu rakstniece. Autores darbi tiek tulkoti daudzās valodās un aizrautīgi lasīti visā pasaulē.
Lasītājiem jau zināma viņas grāmata „Žozefīnes slepenā dzīve. Napoleona paradīzes putniņš”.


Marija Antuanete atdzimst šajā vēsturiskajā romānā... Spožais, bet samaitātais Francijas galms, ļaunu vēstošais nemiers, baisā nabadzība un intrigas – tas viss atklājas šīs grāmatas lapās.
USA Today

 

Ieskaties: www.kontinents.lv




 

Reklāma
Reklāma