Iznākusi īpaša grāmata par mazuli pirmajās četrās nedēļās

Pirmo nedēļu brīnums ir apgāda Mansards jaunizdotā grāmata, kas ikvienai mammai un tētim palīdzēs saprast tikko dzimuši cilvēciņu. Jo tikko pasaulē nākuši mazuļi spēj daudz vairāk, nekā ilgu laiku tika uzskatīts.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grāmatas autori atklāj pārsteidzoši citādu jaundzimušo — mazu cilvēku ar piecām maņām, kas ir pilnībā gatavs veidot attiecības ar saviem aprūpētājiem. Šī ir grāmata visiem tiem, kas vēlas veidot cieņpilnas attiecības ar bērnu jau no pirmajām viņa dzīves stundām, dienām un nedēļām, respektējot mazā cilvēka spējas, sajūtas un vajadzības.

Dr. Maršals H. Klauss, starptautiski atzīts neonatologs, sarakstījis vairākas grāmatas jaundzimušo pētījumu jomā. Viņš ir arī Neonatoloģijas un perinatālās medicīnas gadagrāmatas izdevējs un pediatrijas pasniedzējs Kalifornijas universitātē Sanfrancisko. Filisa H. Klausa — pasniedzēja un praktizējoša psihoterapeite Ēriksona institūtā Santarozā, vada psihoterapijas praksi Bērkli, Kalifornijā, īpaši specializējoties grūtniecības, dzemdību un pēcdzemdību sarežģījumu jautājumos.
Kad 2009. gadā, sadarbojoties izdevniecībai Mansards, ģimeņu psiholoģiskā atbalsta centram Līna, dūlai Lindai Vītumai un māksliniecei Santai Oborenko, tika izdota Frederika Leboijē grāmata Piedzimt bez vardarbības, tā gan iepriecināja, gan šokēja lasītājus ar atklājumu par mazā cilvēka sajūtām dzimstot un apkārtējo milzīgo nozīmi priekšstatā par pirmoreiz ieraudzīto pasauli. Lai pietuvinātos tam, kādu to jaundzimušais piedzīvo savās pirmajās četrās dzīves nedēļās, klajā nācis Maršala H. Klausa un Filisas H. Klausas grāmatas Pirmo nedēļu brīnums izdevums latviešu valodā, ko tulkojusi Baiba Cekule.

Grāmata pieejama grāmatnīcās, kā arī internetā: www.apgadsmansards.lv un www.lina.lv.
 

Reklāma
Reklāma