Vai tev piemīt mednieka instinkts?

Džeisons Stedmens ir veiksmīgs plazmas ekrānu tirgotājs milzīgā elektronikas korporācijā Entronic. Kādudien Džeisons iekļūst ceļu satiksmes negadījumā, bet viņam laimējas izkļūt no avārijas veselu ādu. Taču vēl vairāk viņam laimējas, kad ierodas Kurts Semko – izbijis kareivis, kas atbraucis, lai aizvilktu viņa apdauzīto mašīnu uz servisu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kurts no sirds palīdz Džeisonam. Turklāt viņš lieliski spēlē beisbolu un var izglābt Entronic komandu no kārtējā zaudējuma korporatīvajās spēlēs! Kurts tiek ielūgts „uzspēlēt” Entronic komandā, un pirmo reizi pēc ilgiem laikiem puiši atkal izjūt saldo uzvaras garšu.

Kurts sāk izglītot Džeisonu armijas stratēģijās, drīz kļūstot arī par viņa personīgo fitnesa treneri un ģimenes draugu. Neilgi pēc tam Džeisonam sak neticami veikties korporatīvajos darījumos. Arī tajos, kurus viņš uzskatītu par neiespējami bezcerīgiem...


Lielisks mūsdienu trilleris – pārsteidzoša raksturu intriga, pilnīgi ticams biznesa vides atainojums megauzņēmumā. Informācijas laikmeta korporatīvie džungļi, darviniskais barības ķēdes motīvs, un vienīgais likums, proti, –  izdzīvo stiprākais.
Tik saistoši spēj rakstīt vienīgi Džozefs Fainders, kura romāni tulkoti 19 valodās visā pasaulē. Latvijā viņš jau pazīstams ar savu spēcīgo spriedzes romānu „Ķīlnieks”. Neatkārtojama lasāmviela!

 

Ieskaties: www.kontinents.lv

 

Reklāma
Reklāma