Dž. Greja grāmata: "Marsa un Venēras attiecību noslēpumi"

Nepārspējamais visvairāk pārdotā bestsellera autors, kas radikāli iespaidojis mūsu sapratni par vīriešu-sieviešu attiecībām, atkal raksta par lietām, ko ļoti labi pārzina, jo ir palīdzējis daudziem pāriem tikt galā ar stresu un saglabāt stipru mīlestību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Džons Grejs ar savu īpašo skatījumu, kas ir palīdzējis miljoniem pāru uzlabot attiecības, vēlreiz vēršas pie marsiešiem un venerietēm, piedāvādams viņiem harmoniskas dzīves veidošanai noderīgu informāciju. Grāmatā Greja uzmanības centrā ir reakcijas, kas rodas no vīriešu un sieviešu dažādām interpretācijām un neprasmes tikt galā ar ikdienas stresu, kas beigu beigās ietekmē viņu attiecības.

Grejs izskaidro, ka, piemēram, vīrieša ieraušanās sevī ir dabisks sava testosterona līmeņa atjaunošanas un labsajūtas atgūšanas veids, un sievietes nepieciešamība pēc runāšanas un atbalsta ir veids kā paaugstināt viņas stresa samazinošā hormona oksitocīna līmeni. Balstīdamies uz nopietnu zinātnisko izpēti, Grejs piedāvā skaidru un viegli saprotamu programmu tilta veidošanai starp abām planētām, kā arī efektīvas komunikācijas stratēģijas stresa līmeņa samazināšanai. Šī grāmata palīdzēs kā precētiem, tā vientuļiem vīriešiem un sievietēm izprast savu jauno lomu modernajā, uz darbu orientētajā sabiedrībā, kā arī ļaus atklāt dažādus jaunus un praktiskus veidus mīlestības un harmonijas saglabāšanai mūža garumā.

Džon Grejs, Ph.D., ir starptautiski atzīts eksperts savstarpējas komunikācijas un attiecību jautājumos. Viņš ir piecpadsmit grāmatu autors, ir vadījis personīgās izaugsmes seminārus ilgāk nekā trīsdesmit gadus un raksta iknedēļas sleju „Marsiešu – veneriešu padomi” tādiem izdevumiem kā Newsday, Los Angeles Times un Detroit Free Press, kas parādās vairāk nekā simts plašsaziņas līdzekļu izplatīšanas vietās. Katru nedēļu Grejs arī piedalās Interneta saziņā Marsvenus.com. vairāk nekā ar diviem miljoniem cilvēku. Grejs ir bijis Redbook redaktors un piedalījies ivillage.com, Brides, un žurnāla Divorce veidošanā. Viņš dzīvo ar sievu un trim bērniem Ziemeļkalifornijā.

 

Ieskaties: Jumava

Reklāma
Reklāma