Grāmata topošajiem vecākiem: "Mazuli gaidot"

Apgādā  Valters un Rapa izdota Brigites Holcgrēfes Mazuli gaidot. 300 jautājumi un atbildes par grūtniecību.

Grāmatas vāka foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grāmatas vāka foto

Apsveicam! Jūs esat stāvoklī. Jūsu ķermenī aug mazulis, ko pēc vairākiem mēnešiem turēsiet rokās un kurš jūs padarīs par laimīgāko cilvēku pasaulē.
Iespējams, ka tagad gribēsiet iegūt atbildes un milzum daudz jautājumiem, kas ik dienas, deviņu mēnešu garumā, jums iešausies prātā. 
Grāmata Mazuli gaidot. 300 jautājumi un atbildes par grūtniecību domāta katrai sievietei, kura gatavojas kļūt par māmiņu un sastopas ar visdažādākajām problēmsituācijām un jautājumiem. To būs interesanti lasīt arī topošajiem tētiem, lai labāk izprastu savu partneri un to, kas notiek viņas ķermenī. Grāmatā apkopotas atbildes uz 300 visbiežāk uzdotajiem jautājumiem, kā arī noderīga papildinformācija un norādes par aprūpes izvēles iespējām un tautas medicīnas līdzekļiem, ko grūtnieces drīkst lietot.
Dr. med. Brigite Holcgrēfe specializējusies cilvēka ģenētikā un jau 15 gadus konsultē cilvēka ģenētikas jautājumos, veic prenatālo diagnostiku, vada  grūtniecības un šobrīd ir arī mājas lapas – Viss par grūtniecību, dzemdībām un bērnu – galvenā redaktore. Daktere Holcgrēfe ir precējusies un viņai ir divas pieaugušas meitas.
 
 

Reklāma
Reklāma