Grāmata par Montesori spēlēm un nodarbēm mazuļiem un bērniem

Klajā nākusi Majas Pitamikas grāmata „Spēles bērniem. Montesori spēles un nodarbes mazuļiem un bērniem – mācāmies spēlējoties”, kurā iekļautas vairāk nekā sešdesmit nodarbes, kas palīdzēs vecākiem iedrošināt, veicināt un izbaudīt bērna galvenos attīstības posmus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grāmatā piedāvātas aizraujošas idejas, kā uzlabot kustību spējas, roku veiklību, radošo garu un atmiņu, grāmata sniedz bērniem un vecākiem iespēju kopīgi rotaļāties, vienlaikus mācoties un attīstot agrīnās prasmes.
Grāmata sadalīta sešās nodaļās, kurās aplūkota maņu, koordinācijas, māksliniecisko izpausmju, kustības, valodas un dabas iepazīšanas attīstība. Vingrinājumi ir vienkārši sagatavojami un izpildāmi, to veikšanai nav nepieciešamas īpašas priekšzināšanas un materiāli.
Maja Pitamika ir grāmatas „Es to protu” autore. Tā ir Latvijā plašus panākumus guvusi vingrinājumu grāmata trīs līdz piecus gadus veciem bērniem. Majai Pitamikai ir vairāk nekā piecpadsmit gadus ilga pieredze, mācot bērnus, un universitātes grāds mākslas vēsturē, kā arī Montesori skolotāju apmācībā.
 

Reklāma
Reklāma