Ģimene ziņo, ka miruši 14 gadu vecā soctīklu zvaigzne, repere Lil Tay un viņas brālis

Mirusi 14 gadu vecā influencere repere Lil Tay un viņas brālis, sociālajos tīklos apstiprinājusi viņu ģimene.
Lil Tay savos video bieži izrādīja lielu naudas daudzumu.

FOTO: Publicitātes foto

Lil Tay savos video bieži izrādīja lielu naudas daudzumu.

14 gadu vecajai meitenei bija milzīga ietekme pusaudžu vidū – viņas ierakstiem "Instagram" seko vairāk nekā 3,4 miljoni cilvēku visā pasaulē.

Par četrpadsmitgadnieces Lil Tay un viņas brāļa nāvi ziņo medijs Thesun.co.uk. 

"Ar smagu sirdi mēs dalāmies ar šokējošo ziņu par mūsu mīļotās Klēras pēkšņo un traģisko nāvi," vēstī ieraksts Lil Tay "Instagram" profilā. “Mums nav vārdu, lai izteiktu nepanesamo zaudējumu un neaprakstāmas sāpes. Šāds iznākums bija pilnīgi negaidīts un mūs visus šokēja. Viņas brāļa nāve vēl vairāk pastiprina mūsu bēdas.” 

Ģimene ir lūgusi saglabāt privātumu, sērojot par Lil Tay un viņas brāli. "Klēra uz visiem laikiem būs mūsu sirdīs, viņas prombūtne atstās neaizvietojamu tukšumu, ko izjutīs visi, kas viņu pazina un mīlēja," teikts ierakstā.

Sīkāka informācija par viņu nāvi šobrīd nav zināma. Arī Lil Tay brāļa identitāte pagaidām nav atklāta.

Reklāma
Reklāma

Lil Tay, īstajā vārdā Klēra Hopa, kļuva populāra sociālajos tīklos 2018. gadā pēc piedalīšanās vairākos video, kuros viņa dižojas ar savu bagātību un bieži lieto rupjus vārdus. Tolaik viņai bija vien deviņi gadi.

Mazās kanādiešu meitenes soctīklu ierakstos bieži bija redzami kautiņi un video, kuros viņa met zemē lielas naudas kaudzes, lecot iekšā un ārā no eksotiskām sporta automašīnām.

Paziņojums par viņas nāvi izraisījis plašu ažiotāžu Lil Tay fanu vidū. "Parasti es neticu konspirācijas teorijām, taču šis ir dīvaini," vēstī kāds komentārs, kurš saņēmis vairāk nekā 5400 piekrītošu "like" sirsniņu. "Te ir iesaistīti viņas vecāki, un jūs mani nepārliecināsiet par pretējo," uzskata cits komentētājs, kura ieraksts saņēmis vairāk nekā 500 "like" sirsniņu.

Saistītie raksti