Dziedātāja Antra Stafecka-Niedra laidusi pasaulē meitiņu. Apsveicam!

Pagājušajā nedēļā pasaulē nākusi dziedātājas Antras Stafeckas-Niedras meitiņa. Līdz ar to viņa kļuvusi par trīs bērnu māmiņu.
Foto autors – Evija Trifanova.

FOTO: LETA

Foto autors – Evija Trifanova.

Par priecīgo notikumu dziedātāja pati izziņojusi sociālajos tīklos, ierakstot: “9. jūlijā, Dziesmu un deju svētku noslēguma svētdienas rītā, piedzima mans mazais sapnis, mana meita!”

Tāpat ierakstā viņa atklāj: “Kad piedzima [dēls] Roberts, man bija ļoti bail! Ko gan es zināju savos 19 gados? Izrādās, ka pietiekoši, lai spētu audzināt tik emocionāli viedu puisi. Kad piedzima Augusts, biju jau pastaigājusi pa mammas statusa taciņu, un nu jau zināju, kā sirds sāp, kad mazajam nobirst kāda sāpju asara, vai cik lepnums ir liels, kad tiek noskaitīta četrindīte bērnudārzā Māmiņdienas koncertā.”

Sagaidot trešo bērniņu, Stafeckai sajūtas esot pavisam citādas. Viņa jūtoties mierpilna. Bez bailēm no rītdienas. Un tik mazsvarīgs pēkšņi šķietot viss, kam cilvēkiem ikdienā patīk pievērst lielu uzmanību.

Reklāma
Reklāma

“Esmu trīs bērnu mamma!” noslēgumā raksta dziedātāja. “Bet tas nav nekas pārdabisks Jebkura mamma ir unikāla! Ar vienu vai desmit bērniņiem… Mēs esam unikālas! Cik daudz spēju un varēšanas ir mūsos! Cik mīlestības ir mūsu sirdīs!” Un neslēpj, ka jūtas laimīga.

Stafecka maijā kļuva par precētu sievu, laulības saitēm vienojoties ar draugu Lauri Niedru.

Saistītie raksti