Atklājiet personalizētas priekšrocības, un atvieglojiet savu ikdienu ar jauno Narvesen lojalitātes mobilo lietotni!

Strauji mainīgajā digitālajā laikmetā ērtība ir viena no atslēgām, lai uzlabotu mūsu ikdienas dzīvi. Domājot par to, kā padarīt ikdienu ērtāku un nodrošināt visas vajadzības vienuviet, Narvesen aicina pievienoties mobilās aplikācijas lojalitātes programmai Narvesen LV. Ar daudzveidīgu funkciju klāstu un lietotājam draudzīgu aplikācijas vidi, varēsiet aizmirst par liekām plastikāta kartēm maciņā, uzkrāto zīmodziņu vai atlaižu kuponiem papīra formātā. Ar mobilās aplikācijas palīdzību arī tuvākā Narvesen tirdzniecības vieta būs soļa attālumā no kārotā pirkuma.
Narvesen aicina pievienoties mobilās aplikācijas lojalitātes programmai Narvesen LV.

FOTO: Publicitātes foto

Narvesen aicina pievienoties mobilās aplikācijas lojalitātes programmai Narvesen LV.

Vienkārša navigācija, pārskatāmība un personalizēti piedāvājumi

Lai arī ikvienas mobilās lietotnes pamatfunkcija ir nodrošināt ērtu un vienkāršotu lietošanas pieredzi, nereti aplikācijas ir pārsātinātas ar informāciju un liekām sadaļām, radot apjukumu un zaudējot individuālo pieeju.


Tāpēc Narvesen, atbilstoši uzņēmuma vērtībām, uztur augstus ētikas standartus un sniedz lojalitātes lietotnes klientiem personalizētas priekšrocības lakoniskas un intuitīvas lietošanas pieredzes veidā. Īpašie piedāvājumi, bonusi, personalizētie piedāvājumi, bezmaksas kuponi un Rīgas satiksmes transporta biļetes ir viegli pārskatāmas personīgajā profilā un pieejamas digitālā veidā, uzlabojot iepirkšanās pieredzi un klientu apmierinātību. Nepieciešams vien viedtālrunis.


“Ar Narvesen lojalitātes mobilo aplikāciju vēlamies atvieglot mūsu uzticamo klientu un draugu dinamisko ikdienu – ietaupīt laiku un naudu, saudzēt dabu, parūpēties par cilvēcīgu labsajūtu un saglabāt pozitīvismu. 

Tā vietā, lai klīstu pa pilsētu vai līkumotu ar auto pa ieliņām, meklējot tuvāko Narvesen, aplikācijā integrēta interaktīva karte ar attālumu līdz tirdzniecības vietai, tās darba laiku un kontaktinformāciju. Tāpat, ņemot vērā aplikācijas lietotāja pirkuma paradumus, tiek veidoti personalizēti piedāvājumi, uzkrājot bonusus un sniedzot ērtu un intuitīvu lietošanas pieredzi,” stāsta SIA “Reitan Convenience Latvia” (zīmola “Narvesen”) Mārketinga un komunikācijas departamenta direktore Ilze Dumceva.


Klientu vidū īpaši iecienīta ir zīmodziņu krāšana Narvesen LV aplikācijā. Pērkot karstos dzērienus un hotdogus, lietotāji var krāt zīmodziņus un katru sesto karsto dzērienu vai hotdogu saņems dāvanā no Narvesen. Šos bonusus var izmantot jebkurā Narvesen tirdzniecības vietā!

 

Kā lejupielādēt un lietot Narvesen lojalitātes aplikāciju?

“Narvesen LV” bezmaksas mobilo aplikāciju iespējams lejupielādēt platformā App Store un Google Play. Pēc reģistrācijas pabeigšanas katram “Narvesen LV” lietotājam tiek izveidots personīgais profils un piešķirts unikālais klienta kods, kuru turpmāk iepērkoties jānoskenē pie kases, lai izmantotu atlaides un citas priekšrocības. Kā pirmais bonuss pēc reģistrēšanās tiek piešķirts digitālais kupons bezmaksas kafijai jebkurā no Narvesen.


Mobilajā lietotnē var sekot līdzi Narvesen akcijas piedāvājumiem un ar īpašo kodu pirkuma brīdī reģistrētajiem, uzkrātajiem digitālajiem zīmodziņiem, kurus, sasniedzot konkrētās akcijas noteikto pirkumu skaitu, var pārvērst bezmaksas pirkumā vai dāvanas produktā, piemēram, sestā kafija vai sestais hotdogs dāvanā.


“Narvesen LV” aplikācijā ir ērti iegādāties Rīgas sabiedriskā transporta kodu biļetes.

Ar Narvesen lojalitātes programmas mobilo aplikāciju varēsiet baudīt digitālos labumus, kurus pārvērst izdevīgos pirkumos, vienkārši skenējot svītru kodu Jūsu mobilajā ierīcē. Lejupielādējiet aplikāciju tagad un veic pirmo soli ceļā uz neaizmirstamu iepirkšanās ceļojumu kopā ar Narvesen!
Vairāk par Narvesen lojalitātes mobilo aplikāciju lasi šeit!

Saistītie raksti