Mazās Justīnes meklēšana turpinās – jaunākā informācija

Nebija mājās ne uz savu dzimšanas dienu, ne vārdadienu. Mazā Justīne ir pazudusi nu jau vairāk nekā mēnesi. Likumsargi ziņo, ka turpina bērnu meklēt pēc jaunas stratēģijas, savukārt Rogovkas iedzīvotājiem zūd cerības meiteni atrast, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".
Septiņgadīgās Justīnes meklēšana turpinās. Vietējie iedzīvotāji zaudējuši cerības meiteni atrast, savukārt policija mainījusi meklēšanas stratēģiju.

FOTO: No Valsts policijas rīcībā esošajiem materiāliem

Septiņgadīgās Justīnes meklēšana turpinās. Vietējie iedzīvotāji zaudējuši cerības meiteni atrast, savukārt policija mainījusi meklēšanas stratēģiju.

Justīne Reinikova pazuda 5. maijā, un kopš tā laika krustu šķērsu ir pārmeklēta Rogovka un ciemam blakus esošās teritorijas. Izmantoti gan Iekšlietu ministrijas resursi, gan iesaistījušies vairāki simti brīvprātīgo. Pēc tik ilga laika un pavedienu neesamības Rogovkas iedzīvotāji vairs netic brīnumam, ka meitenīte atradīsies, un stāsta, ka mazās Justīnes ģimene esot noslēgusies sevī. 

 

Likumsargi par jauno meklēšanas stratēģiju runā atturīgi. “Meklēšanas pasākumi nav pārtraukti un turpināsies tik ilgi, cik būs nepieciešams. Valsts policija saistībā ar meitenes pazušanu rūpīgi pārbauda jebkuru saņemto un noskaidroto informāciju, tiek izskatītas dažādas versijas. Tomēr, ņemot vērā, ka ir sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana, plašāk izmeklēšanas detaļas šobrīd atturēsimies komentēt, bet, tiklīdz būs kāda publiski paužama informācija, tostarp arī par meklēšanas pasākumiem, par to noteikti tiks informēts,” norāda Valsts policijas pārstāve Simona Grāvīte.

 

Plašāk skaties “Degpunktā” sižetā

 

Reklāma
Reklāma

 

Likumsargi joprojām aicina atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir vērtīga informācijas, kas palīdzētu Justīni atrast. Policistus var sazvanīt pa tālruņa numuru 67006734 vai 110.

 

Avots: degpunkta.tv3.lv

Saistītie raksti