Desmiti tūkstoši apmierinātu klientu, teju 700 dažādu produktu vienību un iecienītākie Latvijas ražotāji vienuviet: Pienaveikals.lv atzīmē 3 gadu jubileju

Latvijā vadošās piena produktu un saldējuma ražošanas grupas “Food Union” 2020. gada aprīlī izveidotais pārtikas produktu internetveikals Pienaveikals.lv atzīmē 3 gadu jubileju un atskatās uz šajā laikā paveikto. Starp nozīmīgākajiem sasniegumiem – produktu sortiments palielināts par 5 reizēm, savukārt populārāko pirkumu topu augšgalā ir tādi patērētāju mīlēti zīmoli kā “Limbažu piens”, “Valmiera”, “Kārums”, “Pols”, “Ekselence”, “Dobele”, “Balticovo”, “Spilva” un “Ķekava”.
Pienaveikals.lv iespējams iegādāties arī tādas preces kā miltu produktus, olas, saldumus un citu preču kategorijas.

FOTO: Publicitātes foto

Pienaveikals.lv iespējams iegādāties arī tādas preces kā miltu produktus, olas, saldumus un citu preču kategorijas.

“No droša pārtikas produktu sagādes risinājuma Covid-19 pandēmijas laikā, Pienaveikals.lv ir izaudzis par pilnvērtīgu e-komercijas kanālu, kas kļuvis par iecienītu, ērtu un finansiāli izdevīgu risinājumu ikdienas pārtikas produktu iegādei. Par to esam pateicīgi mūsu klientiem – tiem, kuri atgriežas, un tiem, kuri Pienaveikals.lv vēl tikai sāk atklāt,” komentē Irēna Holodnaja, “Food Union” vadītāja Latvijā.

 

Pienaveikals.lv joprojām piedāvā svaigākos piena produktus un saldējumu pa tiešo no ražotāja, kā arī unikālu iespēju pircējiem pirmajiem iegādāties abās “Food Union” Latvijas ražotnēs – “Rīgas piena kombināts” un “Valmieras piens” – radītos jaunos produktus. Taču trīs gadu laikā esam izveidojuši attiecības arī ar citiem vietējiem pārtikas zīmoliem, kā rezultātā šodien desmitiem tūkstošu apmierinātu pircēju bauda teju 700 dažādu produktu izvēli 45 kategorijās par ļoti pievilcīgām cenām. Mēs neapstāsimies pie sasniegtā, Pienaveikals.lv ceturtās jubilejas gaidās turpinās stiprināt orientāciju uz pircēju vajadzībām, attīstot produktu sortimentu, paplašinot piegādes teritorijas un izvēršot tirdzniecības un apkalpošanas komandu, kas ikdienā nodrošina šo pakalpojumu,” papildina Irēna Holodnaja.

 

Rīga, Rīgas apkaime un drīzumā arī reģioni

Pienaveikals.lv piedāvā iepirkšanos bez minimālās pasūtījumu summas, savukārt pirkumiem virs 15 eiro nodrošina bezmaksas sūtījumu piegādi uz Rīgu, Jūrmalu, Siguldu un Pierīgu, aptverot tādas pilsētas un apdzīvotas vietas kā Acone, Ādaži, Alejas, Babīte, Baldone, Baloži, Berģi, Brīvkalni, Bukulti, Carnikava, Dreiliņi, Ikšķile, Jaunmārupe, Katlakalns, Ķekava, Langstiņi, Līči, Mārupe, Mucenieki, Ogre, Olaine, Piņķi, Priedaine. Drīzumā Pienaveikals.lv

 

Reklāma
Reklāma

 

Ne tikai piena produkti! Kopumā 700 produkti un 45 kategorijas

Reaģējot uz patērētāju vēlmēm, Pienaveikals.lv sadarbojas ar populārāko pārtikas zīmolu ražotājiem – Balticovo, Dobeles Dzirnavnieks, HK Scan, Latvijas Maiznieks, Orkla, RGK un citiem – nodrošinot kopumā teju 700 dažādus produktus tādās produktu kategorijās kā bakaleja un milti, gatavās maltītes, gaļas, zivis un olas, našķi un dzērieni, augļi un dārzeņi, papildus visiecienītākajām – piena produktu un saldējuma kategorijām. Pienaveikals.lv nodrošina unikālu iespēju pircējiem pirmajiem iegādāties jaunākos produktu no savu zīmolu - “Limbažu piens”, “Kārums”, “Valmiera”, “Lakto”, “Dzintars”, “Mājas” (pankūkas, pelmeņi), “Tio”, “Ekselence”, “Pols”, “Karlsons”, “Jungle Pop” – klāsta.

 

Vislabākie piedāvājumi vislojālākajiem pircējiem

Ražotāja tirdzniecības kanāls dod iespēju pircējiem piedāvāt pievilcīgas cenas un bonusus. Taču lielāko atzinību guvusi Pienaveikals.lv lojalitātes programma PienaNauda, kas ļauj uzkrāt virtuālu naudu par atsevišķām precēm, speciālo piedāvājumu ietvaros un katru pirkumu virs noteiktās summas, to izmantojot nākamā pirkuma veikšanai. Atzīmējot Pienaveikals.lv trīsgadi, ikviens pircējs, iegādājoties produktus laika posmā no 24.-30.aprīlim, saņem 50% no savas pirkuma summas kā davanu PienaNaudā. 

 

Pienaveikals.lv kurjeri veic produktu piegādi septiņas dienas nedēļā no plkst. 9.00 līdz 21.00, 

pirkumus atvedot uz klienta norādīto adresi. Veicot pirkumus līdz plkst. 12:00, to saņemt var jau nākamajā dienā, vai arī izvēloties citu klientam ērtu datumu. Norēķini iespējami tikai ar bezskaidras naudas darījumiem.

Saistītie raksti