Šveicē ģimene kolektīvi izlec pa 7. stāva logu, izdzīvo tikai pusaudzis

Kāda sieviete, kas ticēja sazvērestības teorijām, pārliecinājusi vīru, māsu un bērnus izlēkt no sava septītā stāva dzīvokļa balkona, jo pandēmija un karš Ukrainā pierāda, ka pasaule nav tā vērta, lai tajā dzīvotu.
Pēc gadu ilgušas izmeklēšanas šī lieta ir slēgta.

FOTO: Shutterstock.com

Pēc gadu ilgušas izmeklēšanas šī lieta ir slēgta.

41 gadu vecā Nasrīna, viņas dvīņumāsa Naržise, viņas vīrs Ēriks (40 gadi), un viņu meita (8 gadi), miruši pēc kritiena no viņu dzīvokļa balkona Šveices pilsētā Montrē. Izdzīvoja tikai tobrīd 15 gadus vecais dēls.

 

Viņš nonācis komā, taču kopš šausminošā negadījuma ir atguvies no smagajiem ievainojumiem, tomēr kā norāda izmeklētāji, 2022. gada 24. marta notikumus neatceras.

Tiesu medicīnas pierādījumi neliecināja par cīņu pirms nāves un autopsijas neuzrādīja nekādas narkotisko vielu pēdas, vēsta "Daily Mail".

 

Šveices varasiestādes informēja, ka ģimenes māte un viņas māsa bija ļoti spēcīgi aizrāvušās ar sazvērestību teorijām.

Pēc gadu ilgas izmeklēšanas piecu cilvēku ģimenes lieta tagad ir slēgta, paziņojusi policija.

Ārējas iejaukšanās nav fiksētas un pieaugušie, kas tikai pirms diviem gadiem bija pārcēlušies no Francijas uz Šveici, nebija devuši nekādu mājienus, ka apsver pašnāvību, paziņoja vietējā policija.

 

Izmeklētāja ziņojums atbalsta pašnāvības teoriju. Turklāt uz balkona bija kāpnes, kas palīdzēja ģimenei pakāpties pāri margām, taču nekādas cīņas pazīmes netika atrastas.

Reklāma
Reklāma

Ģimene bija izolēta, tikpat kā negāja ārā un abus bērnus skoloja mājās. Māte un viņas dvīņumāsa ar aizdomām izturējās pret valdību un vietējām varasiestādēm.

Viņi bija pārliecināti, ka pasaule ir naidīga vieta, un lika saviem bērniem noticēt tam pašam. Covid-19 pandēmija un karš Ukrainā šo pārliecību tikai pastiprināja, paziņoja izmeklētāji.

 

Viņu kolektīvā pašnāvība tika rūpīgi izplānota un ģimene gaidīja īsto brīdi, lai "pārceltos uz labāku pasauli", pēc dzīvokļa un ģimenes elektronisko ierīču pārmeklēšanas atklāja policija.

 

24. marta rītā dzīvoklī ieradās divi policisti, lai izpildītu orderi saistībā ar nu jau 16 gadus vecā dēla mājskološanu.

Policisti pieklauvēja pie durvīm un izdzirdēja kādu balsi vaicājam, kas tur ir. Taču, kad viņi atbildēja, dzīvoklī iestājās klusums. Pēc tam, kad neizdevās sazināties ar ģimeni, policisti devušies prom.

 

No portāla www.jauns.lv.

Saistītie raksti