Skolas pagalmā piekauj pusaudzi

Kāds pusaudzis Piņķos gulēja uz zemes Babītes vidusskolas pagalmā, saņēmis vairākus sitienus pa galvu un ķermeni, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". Par upuri krietni vecākos jauniešus aizdzina kaimiņš, savukārt cietušā puiša vecāki stāsta, ka varmākas māte un tēvs neizrāda nekādu nožēlu par notikušo.
Jaunieša piekaušana un apspļaudīšana nonāca sociālās tīklošanās vietnē “Tik Tok”.

FOTO: Shutterstock.com

Jaunieša piekaušana un apspļaudīšana nonāca sociālās tīklošanās vietnē “Tik Tok”.

Kādu 15 gadus vecu puisi no Piņķiem ievilināja slazdā – vairāki par upuri vecāki jaunieši gaidīja pusaudzi Babītes vidusskolas apkaimē un uzsāka kautiņu.

 

Jaunieša piekaušana un apspļaudīšana nonāca sociālās tīklošanās vietnē “Tik Tok”. 

 

Kadru fonā dzirdams kāds vecāks vīrietis, kurš no attāluma izkliedz pavēli vardarbību pārstāt. Tas bija kāds kaimiņš, kas notiekošo ieraudzīja pa savas mājas otrā stāva logu. 

Kad kaimiņš uzrunāja uz zemes gulošo, cietušo pusaudzi, viņš esot bijis pamatīgi apdullis, taču spējīgs piecelties un doties mājās. Upura mobilajā telefonā tikmēr pienāca vairākas agresīvas balss ziņas.

 

Cietušā puiša vecāki nogādāja dēlu slimnīcā, kur viņam konstatēja smadzeņu satricinājumu. 

Reklāma
Reklāma

Likumsargi uzsāka resorisko pārbaudi un tad paziņoja par izmeklēšanā piemēroto pantu: “Saistībā ar konfliktu starp bērniem un iespējamu miesas bojājumu nodarīšanu Mārupes novadā ir uzsākts administratīvais process pēc Administratīvās atbildības likuma 12. panta.”

 

Pantā atrakstīts, ka vainīgajam, kas upurim nodarījis maznozīmīgus miesas bojājumus, piemērojams naudas sods no 225 eiro līdz pat 500 eiro apmērā. Par galējo lēmumu vēl spriež Olaines iecirkņa Kārtības policijas nodaļas darbinieki.

 

Avots: tv3 raidījums “Degpunktā”

Saistītie raksti