Janvārī bez maksas ar "Omniva" var nosūtīt ziedojumus uz labdarības veikalu “Otrā elpa”

Ziedot var gan pieaugušo, gan bērnu apģērbus, apavus, aksesuārus, rotas, somas, rotaļlietas, spēles, bērnu palīglīdzekļus, grāmatas, žurnālus, interjera priekšmetus, mājas dekorus, mazgabarīta elektropreces, traukus, mājas tekstilu un audumus.
Janvārī apģērba ziedojumus uz labdarības veikalu “Otrā elpa” ar “Omniva” pakomātiem var sūtīt bez maksas.

FOTO: Shutterstock.com

Janvārī apģērba ziedojumus uz labdarības veikalu “Otrā elpa” ar “Omniva” pakomātiem var sūtīt bez maksas.

Interesentiem jāapmeklē “Omniva” mājaslapas sadaļa “omniva.lv/mums/kampanas” un jāaizpilda forma, norādot savu kontaktinformāciju. Uz norādīto e-pasta adresi tiks nosūtīts bezmaksas pakomāta sūtījuma numurs.

Jāņem vērā, ka maksimālais sūtījuma izmērs ir skapja L izmērs (augstums 39 cm, garums 64 cm, platums 38 cm). Maksimālais svars visiem sūtījumiem ir 30 kilogramu.

Visus ziedojumus sākotnēji nogādā “Omniva” noliktavā un tālāk nodod “Otrajai elpai”. Tās vadītāja Eleonora Beržinska komentē, ka rīkot šo akciju iedvesmoja ziedotāji, kuri ziedot vēlas ne tikai Rīgā un Liepājā, bet arī citviet Latvijā un pasaulē.

Reklāma
Reklāma

“Nevaram paredzēt, kāda būs interesentu atsaucība, taču ceram uz to, ka tā būs ievērojama, un tad no vienu mēnesi ilgas kampaņas bezmaksas ziedojumu sūtīšana varētu kļūt par ilgtermiņa draudzību starp “Otro elpu” un “Omniva”,” teic Beržinska.

Saistītie raksti