Demokrātisko cenu zīmols Sinsay atvēris savu pirmo veikalu ārpus Rīgas reģiona

Apģērbu mazumtirdzniecības uzņēmums LPP Latvia ltd., kas pārstāv tādus plaši pazīstamus modes preču zīmolus kā Reserved, Sinsay, Mohito, House un Cropp, ar lielu vietējo iedzīvotāju interesi pagājušajā nedēļā atklāja pirmo zīmola Sinsay veikalu Daugavpilī, uzsākot vērienīgu attīstības plānu daudzos Latvijas reģionos. Jau drīzumā tiks atvērts Sinsay veikals Jēkabpilī un citās pilsētās.
Uzņēmuma nākamajā gadā mērķis ir atvērt vēl vismaz 10 jaunus veikalus dažādās Latvijas pilsētās.

FOTO: Publicitātes foto

Uzņēmuma nākamajā gadā mērķis ir atvērt vēl vismaz 10 jaunus veikalus dažādās Latvijas pilsētās.

“21. oktobrī ar svinīgu pasākumu un daudzu daugavpiliešu klātbūtni atvērām savu pirmo zīmola Sinsay veikalu Latvijas reģionā. Līdz šim visi mūsu veikali darbojušies tikai Rīgā, bet strauji augot zīmola popularitātei, esam pieņēmuši vēl ambiciozākus mērķus, kļūstot pieejamāki mūsu klientiem visos Latvijas novados. Tuvākajā laikā plānojam atvērt vēl vairākus zīmola Sinsay veikalus – Jēkabpilī, Rēzeknē, Cēsīs, Ķekavā un citās pilsētās. Nākamajā gadā mērķis ir atvērt vēl vismaz 10 jaunus veikalus dažādās Latvijas pilsētās,” norāda LPP Latvia ltd. valdes locekle Inese Ļebedeva.

 

Līdz ar zīmola Sinsay veikala atvēršanu Daugavpilī radītas vairāk nekā 20 jaunas darbavietas, sniedzot atbalstu vietējās ekonomikas attīstībai. Gandrīz 900 kvadrātmetru lielās veikala platības piedāvājumā ir jaunākajām modes tendencēm atbilstošas apģērbu un mājas aksesuāru kolekcijas par demokrātiskām cenām. 

 

Uzņēmumā uzsver, ka Sinsay zīmola ienākšana dažādos Latvijas novados būtiski paplašinās modes preču piedāvājumu reģionos.

 “Pēc jaunā veikala atklāšanas jau pirmajās tirdzniecības stundās sapratām, ka esam bijuši ļoti gaidīti. Sinsay ir jaunākais zīmols no mūsu grupas, bet pēdējos gadus ir piedzīvojis visstraujāko popularitāti. Iepriekš pircējiem šis zīmols bija pieejams tikai Rīgā vai, iepērkoties tiešsaistē, bet tagad tas ir ērti un viegli sasniedzams arī Latvijas otrajā lielākajā pilsētā,” atvēršanas ieguvumus komentē LPP Latvia ltd. mārketinga vadītāja Jana Meidropa

 

Reklāma
Reklāma

Kā norāda uzņēmuma pārstāve, Daugavpils iedzīvotāji sākuši pulcēties pie veikala jau divas stundas pirms oficiālās atvēršanas un klientu lielā interese nesusi izaicinājumus produkcijas nodrošināšanā. 

 

Daugavpils veikalā par demokrātiskām cenām iespējams iegādāties apģērbus bērniem, vīriešiem un sievietēm plašā sortimentā. Veikalā ir pieejamas jaunākajām modes tendencēm atbilstošas kolekcijas bērniem, sievietēm un vīriešiem, padomāts arī par aksesuāriem un mājlietām. Īpaši iemīļotas ir tematiskās un licences kolekcijas bērniem un mājas aksesuāri. Veikals Daugavpilī atrodas Viestura ielā 10, tā darbalaiks katru dienu ir no plkst.10.00 līdz 20.00.

Saistītie raksti