Noslēgušās galda hokeja iepazīšanās sporta dienas dažādās Latvijas pilsētās

“Galda hokeja iepazīšanās sporta diena” tika organizētas Jūrmalā, Valmierā, Ventspilī, Jelgavā, Liepājā, Cēsīs, Rēzekne un Salacgrīvā ar mērķi iepazīstināt bērnus un viņu vecākus ar galda hokeju kā sporta veidu. Ikviens viesis varēja izmēģināt savas galda hokeja prasmes, uzzināt vairāk par kombinācijām, treniņu vietām, procesiem, kā arī par vietējā un starptautiska līmeņa sacensībām.
Laika posmā no 1. jūnija līdz 31. jūlijam , Latvijas Galda hokeja federācija organizēja “Galda Hokeja iepazīšanās sporta dienas”.

FOTO: Publicitātes foto

Laika posmā no 1. jūnija līdz 31. jūlijam , Latvijas Galda hokeja federācija organizēja “Galda Hokeja iepazīšanās sporta dienas”.

Latvijas Galda hokeja federācija, integrējoties pilsētas svētkos un citos pasākumos, ir veiksmīgi noslēgusi “Galda hokeja iepazīšanās sporta dienas”. Laika posmā no 1. jūnija līdz 31. jūlijam , Latvijas Galda hokeja federācija organizēja “Galda Hokeja iepazīšanās sporta dienas”.


Pasākums notika 8 dažādos novados:

  • Jūrmalā, Dzintaru Mežaparks, 17.06.2022
  • Valmierā, Gaujas Krasta Vidusskolā, 16.07.2022
  • Ventspilī, Ventspils ūdens parks, 02.07.2022
  • Jelgavā, Pasta Sala, 03.07.2022
  • Liepājā, Liepājas Jūrmalas parkā, 17.07.2022
  • Cēsīs, Cēsu pilsētas stadions, 22.07.2022
  • Salacgrīvā, Kapteiņu Osta, 23.07.2022
  • Rēzeknē, Raiņa Parks, 30.07.2022

 

Lai piesaistītu lielāku dalībnieku skaitu “Galda hokeja iepazīšanās sporta dienas” tika integrētas pilsētas svētkos, kas veicināja lielāku dalībnieku apmeklējumu.
 

Reklāma
Reklāma

Pasākuma mērķis bija iepazīstināt bērnus, jauniešus un viņu vecākus ar galda hokeju kā sporta veidu.


Pieredzējuši spēlētāji demonstrēja un apmācīja dažādus galda hokeja elementus, rādija kombinācijas, stāstīja par treniņa iespējam, kā arī tika organizētas sacensības attiecīgajās vecuma grupās.

Ierodoties uz pasākuma vietu, dalībnieks saņēma individuālo kartiņu, kur tika atzīmēti apgūtie elementi un dalība sacensībās. Labākie dalībnieku saņēma piemiņas balvas un uzaicinājumu uz Rīgas Kauss, kas norisināsies šī gada 4. decembrī.
Paldies visiem bērniem un viņu vecākiem par piedalīšanos “Galda hokeja iepazīšanās sporta dienas”, ceram Jūs redzēt arī treniņos un Amatieru Līgās.

 

Saistītie raksti