Bezmaksas zinātniskās darbnīcas bērniem un jauniešiem

No 13. līdz 15. jūlijam no plkst.15.00 līdz 20.00 “Bērnu un jauniešu zinātnes skola Laboratorium” rīko pasākumu ciklu “Eksperimentē pats” – bezmaksas darbnīcas bērniem un jauniešiem 6–15 gadu vecumā.
Pasākuma pamata valoda ir latviešu, taču nepieciešamības gadījumā vadītāji komunicēs ar bērniem arī angļu, krievu, ukraiņu valodās

FOTO: Publicitātes foto

Pasākuma pamata valoda ir latviešu, taču nepieciešamības gadījumā vadītāji komunicēs ar bērniem arī angļu, krievu, ukraiņu valodās

Katram dalībniekam būs iespēja apmeklēt četras pasākumu aktivitātes, savukārt katra aktivitāte ir aizraujoša darbnīca par konkrētu tēmu: ūdens, uguns, skaņa, elektrība. 

Dalībnieki paši varēs eksperimentēt pasākumu vadītāju uzraudzībā, pirms tam atbilstoši vecumam un zināšanu līmenim uzzinot eksperimenta teorētisko pamatojumu un praktisko pielietojumu. 

 

Pasākums paredzēts bērniem un jauniešiem 6–15 gadu vecumā, kuriem deklarēta dzīvesvieta ir Rīgas pilsētā vai arī kuri mācās kādā no Rīgas izglītības iestādēm.

Pasākuma pamata valoda ir latviešu, taču nepieciešamības gadījumā vadītāji komunicēs ar bērniem arī angļu, krievu, ukraiņu valodās.

 

Pasākuma apmeklējumam ir nepieciešama reģistrācija. Reģistrēties var šeit.

Reklāma
Reklāma

 

Pasākumu rīko “Bērnu un jauniešu zinātnes skola Laboratorium”, tās pamata darbība ir interešu izglītība zinātnes jomā, skolā pastāvīgi mācās vairāk nekā 300 bērnu, programmai ir Rīgas pilsētas pašvaldības licence. Kā arī Laboratorium skolotāji vada izbraukuma interaktīvas fizikas un ķīmijas nodarbības skolās visā Latvijā.

 

Darbnīcas notiks “Zinātnes Zonas” telpās, Liepājas ielā 34, Rīgā. 

 

Kontaktinformācija saziņai: Lesia Bogačova, projekta pasākumu organizatore, info@laboratorium.lv, 28809300.

Saistītie raksti