Tētim 72, meitai – 14! TV leģenda Andrejs Volmārs kopā ar meitu apmeklē teātri

Katrīnai Luīzei Volmārei ir 14 gadu, viņa vairs nelūdzas tētim, lai aizved uz izrādi "Kaka un pavasaris", bet gan kopā ar Andreju Volmāru skata pieaugušo repertuāru. Dailes teātrī nupat tēvs ar meitu skatīja poļu un latviešu kopdarba "Rotkho" jauniestudējumu.
Andrejam Volmāram vairākkārt nācās lūgt Katrīnu uzsmaidīt, taču bez panākumiem. “Viņa man tāda ļoti kautrīga,” Dailes teātrī Rotkho pirmizrādes apmeklējumā bilda Andrejs Volmārs. (Foto: Mārtiņš Ziders, izdevniecība Rīgas Viļņi)

FOTO: Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīvs

Andrejam Volmāram vairākkārt nācās lūgt Katrīnu uzsmaidīt, taču bez panākumiem. “Viņa man tāda ļoti kautrīga,” Dailes teātrī "Rotkho" pirmizrādes apmeklējumā bilda Andrejs Volmārs. (Foto: Mārtiņš Ziders, izdevniecība "Rīgas Viļņi")

Par tēvu meitai Katrīnai Luīzei Andrejs Volmārs kļuva īsi pirms 60. dzimšanas dienas. Katrīnas vārdu atvasei tēvs deva, godinot savu mammu, kura arī bija Katrīna un kuras mīlestību un kaislību uz kultūru un teātri pārmantojis ne tikai Andrejs, bet arī viņa jaunākā atvase.

Lai gan ar meitas mammu Andreja kopdzīve izira jau pirms vairākiem gadiem, saikne ar atvasi LTV kultūras žurnālistam ir cieša un sirsnīga. 

 

Jau kopš mazotnes Andrejs meitu ir vedis skatīties animācijas filmas uz kino, savukārt teātri izstaigāti, noskatoties teju visu beidzamās padsmitgades bērnu repertuāru. Dažas izrādes pat pa vairākiem lāgiem.

 

Reklāma
Reklāma

Andrejs Volmārs ar meitu Katrīnu Luīzi, apmeklējot izrādi "Rotkho" Dailes teātrī.

 

Pirms dažiem gadiem žurnālam "Kas Jauns" Andrejs lepojās: “Vispār mana meita piedalās raidījumu ciklā "Teātris.zip", kur ir uzvedumi bērniem. Viņa tur dzīvojas, iztaujā lelli Lupi. Pat titros ir ierakstīts – Katrīna Luīze Volmāre. Bet traki manai meitai gāja Leļļu teātrī. Bija maziņa, aizgāja ar mammu un, ieraugot kaulaino raganu "Sniegbaltītē un septiņos rūķīšos", sāka raudāt, teica: „Mamm, iesim mājās!” Pēc tam ilgi nebija piedabūnama iet uz Leļļu teātri.”

Saistītie raksti