Aizsardzības ministrs: Putins ir sācis karu Eiropā, Latvija joprojām ir drošībā

"Putins ir sācis karu Eiropā un visa atbildība par sekām gulstas uz viņa pleciem. Latvija, joprojām ir drošībā, mēs tuvākajā laikā plānojam konsultēties ar sabiedrotajiem par tālākajiem soļiem," informē Latvijas aizsardzības ministrs Artis Pabriks (AP).
Latvija, joprojām ir drošībā, mēs tuvākajā laikā plānojam konsultēties ar sabiedrotajiem par tālākajiem soļiem, teic Latvijas aizsardzības ministrs Artis Pabriks.

FOTO: Gatis Dieziņš (Aizsardzības ministrija)

"Latvija, joprojām ir drošībā, mēs tuvākajā laikā plānojam konsultēties ar sabiedrotajiem par tālākajiem soļiem," teic Latvijas aizsardzības ministrs Artis Pabriks.

"Putins ir sācis karu Eiropā un visa atbildība par sekām gulstas uz viņa pleciem. Latvija, joprojām ir drošībā, mēs tuvākajā laikā plānojam konsultēties ar sabiedrotajiem par tālākajiem soļiem. Novēlu spēku un izturību ukraiņu tautai, kuru ir piemeklējusi šī nelaime," šorīt pirms plkst. 6.00 no rīta mikroblogošanas vietnē “Twitter” ziņo Latvijas aizsardzības ministrs Artis Pabriks (AP).

Arī raidsabiedrība BBC ziņo par Putina uzrunu, kurā paziņo par speciālo militāro operāciju Ukrainā:

 

 

Latvijas Civilās aizsardzības aģenrūra informējusi Latvijas gaisa pārvadātājus par aizliegumu izmantot Ukrainas gaisa telpu saistībā ar draudiem civilās aviācijas drošībai un drošumam! Aicinām pasažierus sekot līdzi aktuālajai informācijai.

 

Reklāma
Reklāma

 

Video no Kijevas ielām, kur iedarbinātas sirēnas:

Kijevas iedzīvotājas video:

Pēc Krievijas armijas raķetes šāviņa Kijevā: