Aicina uz stresa, satraukuma un nomāktības mazināšanas terapiju

Ja jūti, ka stress tevi pārņem, satraukums kļūst nevaldāms vai arī nomāktība kļūst par ikdienu, psiholoģes, KBT terapeites Marija Ābeltiņa un Sabīne Bērziņa piedāvā profesionālu psihoterapeitisku palīdzību – "Stresa, satraukuma un nomāktības simptomu mazināšanas grupā".
Psiholoģes, KBT terapeites Marija Ābeltiņa un Sabīne Bērziņa piedāvā profesionālu, psihoterapeitisku palīdzību stresa, nomāktības un satraukuma gadījumos.

FOTO: Shutterstock.com

Psiholoģes, KBT terapeites Marija Ābeltiņa un Sabīne Bērziņa piedāvā profesionālu, psihoterapeitisku palīdzību stresa, nomāktības un satraukuma gadījumos.

Mērķis ir samazināt traucējošos simptomus 2,5 mēnešu laikā. Tas nozīmē, ka pēc 2,5 mēnešiem ir jāuzlabojas dzīves kvalitātei un ikdienas pašsajūtai. Palīdzība tiks sniegta, izmantojot kognitīvi biheviorālo psihoterapijas pieeju, kas ir atzīta un zinātniski pierādīta palīdzība stresa, trauksmes, depresijas simptomu mazināšanai*.

 

Kāpēc grupa, nevis individuālā palīdzība? Grupai ir daudz priekšrocību:

  • Tas ir efektīvi, ja jūs interesē rezultāts. Grupa var palīdzēt ātrāk sasniegt rezultātus, notiek mācīšanās no citu pieredzes. Turklāt daudzu mentālās veselības grūtību gadījumā, bez citu cilvēku klātbūtnes, nav iespējama atveseļošanās.
  • Tas ir jaudīgāk. Profesionālam atbalstam pievienojās cilvēciskais, kas dziedina ne mazāk efektīvi.
  • Tas ir drošāk. Grupu vada 2 psihoterapeiti, kas nozīmē lielāku objektivitāti. Paredzēts, ka grupā būs ne vairāk par 12 dalībniekiem.
  • Tas ir lētāk. Darbs grupā ir finansiāli izdevīgāks par individuālo darbu.
  • Kam domāta? Jebkuram, kas vēlās. Izņemot gadījumus ar ļoti smagu depresiju, vielu atkarībām u.c. līdzīgas situācijas. Pirms grupas būs individuālās sarunas, lai precizētu palīdzības iespējas.
  • Kas to vadīs? Klīniskā psiholoģe un attīstības psiholoģe, profesionālas un sertificētas kognitīvi biheiviorālās psihoterapijas psihoterapeites – Marija Ābeltiņa un Sabīne Bērziņa.

 

Marija Ābeltiņa strādā kā klīniskā psiholoģe, KBT un shēmu terapijas terapeits ar pieaugušajiem. Padziļināti pēta profesionālās izdegšanas jautājumus un vada dažādus pašattīstības un psiholoģiskās izaugsmes treniņus.

 

Sabīne Bērziņa strādā kā izglītības psihologs privātskoskolā, kā KBT terapeits ar pieaugušajiem un bērniem online vidē. Izstrādā disertāciju attīstības psiholoģijā par sociāli emocionālo prasmju nozīmi skolu vidē.

 

Reklāma
Reklāma

Cik bieži un cik ilgi tā notiks? Reizi nedēļā, 3 stundas laika sev, no 17:45 līdz 20:45. Gadījumā, ja visiem dalībniekiem būs ērtāks cits laiks, mēs to mainīsim.

Kur un kad? Atkarībā no epidemioloģiskās situācijas – klātienē ( Avotu iela 10, Rīgā) vai attālināti (Zoom platformā)

Cik maksā viena nodarbība? 3 stundu nodarbība maksā 60 Eur.

Kur pieteikties? KBTgrupa@gmail.com un 29231856


 

* Petrocelli, John. (2002). Effectiveness of Group Cognitive-Behavioral Therapy for General Symptomatology: A Meta-Analysis. The Journal for Specialists in Group Work. 27. 92-115. 10.1177/0193392202027001008.