Skaties tiešraidi: Paaudžu konflikti viedierīču dēļ. Vai “sēdēšana” internetā ir kas slikts?

Paaudžu skatījums uz viedierīču lietošanu un arī to lietošanas mērķi paaudzēm mēdz būt ļoti atšķirīgi, un tieši šis ir iemesls tam, kāpēc itin bieži ģimenēs rodas konflikti. Kā no tiem izvairīties un kā ģimenē veidot viedierīču lietošanas noteikumus, uzzini vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” un mobilo sakaru operatora “Tele2” tiešraides diskusijā “Paaudžu konflikti viedierīču dēļ. Vai “sēdēšana” internetā ir kas slikts?”. Diskusija skatāma trešdien, 22. septembrī, no plkst. 16.00-17.00.
Ko viedierīces nozīmē bērnam un ko – viņa vecākiem? Ko viedierīcēs dara vieni un ko otri?

FOTO: Shutterstock.com

Ko viedierīces nozīmē bērnam un ko – viņa vecākiem? Ko viedierīcēs dara vieni un ko otri?

Diskusijas ģimenēs raisa arī viedierīču lietošanas noteikumi. Vai ģimenei tādi ir? Ja nav, tad kā tos ieviest un ko tajos ierakstīt? Vai viedierīces var izmantot kā “pātagu” bērnu audzināšanā – motivēšanai vai sodīšanai? 

Par viedierīču lietošanu arvien ir tik daudz jautājumu, jo tehnoloģijas ir salīdzinoši jauns fenomens un vecākiem nav iespēju mācīties no iepriekšējām paaudzēm. 

Vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” un mobilo sakaru operatora “Tele2” diskusiju “Paaudžu konflikti viedierīču dēļ. Vai “sēdēšana” internetā ir kas slikts?” tiešraidē skatieties trešdien, 22. septembrī, no plkst. 16.00-17.00, ierakstā tā būs skatāma un klausāma Facebook.com/mammamuntetiem, portālā www.mammamuntetiem.lv un mūzikas straumēšanas vietnē “Spotify” kanālā “Podkāsti mammām un tētiem”. 

Reklāma
Reklāma

Diskusijā piedalīsies Zanda Rubene, Latvijas Universitātes profesore, Kārlis Andersons, Pārdaugavas Montesori sākumskolas direktors un Ilze Žukova, divu bērnu mamma, “Tele 2” zīmola vadītāja. Sarunu moderēs Inga Akmentiņa-Smildziņa, vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja.