Vēl desmit dienas iedzīvotājiem ir iespēja iesaistīties labdarības akcijā “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!”

Tuvojoties jaunajam mācību gadam, labdarības akcijas “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā” organizētāji – iepirkšanās un izklaides centrs “Akropole” sadarbībā ar SIA ”Eco Baltia vide”, “Latvijas Zaļo punktu”, biedrību “Palīdzēsim viens otram” un vecāku organizāciju “Mammām un tētiem” – atgādina par iespēju līdz 6. septembrim palīdzēt tām Latvijas ģimenēm, kuras dažādu iemeslu dēļ saviem bērniem nespēj sarūpēt skolai nepieciešamās mantas.
Zane Kaktiņa, iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” vadītāja.

FOTO: Publicitātes foto

Zane Kaktiņa, iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” vadītāja.

Ikviens iedzīvotājs līdz 6. septembrim aicināts doties uz “Akropoles” B ieeju (Maskavas iela 257), kur novietotas specializētas sarkanas krāsas ziedojumu kastes ar uzrakstu “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!”. Tajās var ērti ievietot sarūpētos dāvinājumus – skolas somas, kancelejas preces, svinīgās, kā arī sporta drēbes un apavus, lai pēc iespējas lielākam skolēnu skaitam būtu iespēja priecīgi sagaidīt jaunā mācību gada sākumu. Iedzīvotājiem ir iespējams ziedot līdzpaņemtās mantas, kā arī ziedojumus var iegādāties “Akropoles” veikalos.

 

“Jau otro gadu pēc kārtas ikvienam no mums ir iespēja sniegt atbalstu tām Latvijas ģimenēm, kas nespēj saviem bērniem sagādāt visu nepieciešamo, lai sagaidītu skolas sākšanos ar mieru un prieku. Mēs aicinām iesaistīties ikvienu neatkarīgi no ziedojuma lieluma, jo, iespējams, tieši jūsu atnestā mugursoma vai rakstāmpiederumu komplekts kļūs par kāda bērna patīkamu pārsteigumu un prieku skolas gadu uzsākot!” uzsver Zane Kaktiņa, iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” vadītāja.

 

Akcijas atbalstītāju pulku šogad papildināja virkne “Akropole” nomnieku. Dāsnus ziedojumus skolēniem sarūpēja datortehnoloģiju un piederumu tirgotājs “Baltic Data”, kancelejas preču veikals “Charlot”, sporta un brīvā laika preču tirgotājs “Sportland”, grāmatnīca “Jānis Roze” un aptieku tīkls “Euroaptieka”.

 

Reklāma
Reklāma

Pateicoties ziedotāju atbalstam, pērn ģimenēm dažādās Latvijas vietās nogādātas skolas somas, bagātīgs daudzums kancelejas preču un penāļu, kā arī sarūpēts daudz kvalitatīvu apģērbu un apavu, kas nodoti internātskolām Latgalē un Cesvainē. Akcijas organizētāji cer, ka, pateicoties aktīvam sabiedrības atbalstam, arī šogad sarkanajās ziedojumu kastēs  ievietotās dāvanas radīs vēl lielāku prieku gan atsākt, gan uzsākt skolas gaitas daudziem skolēniem visā Latvijā!