TURBO FASHION tirgus Āgenskalna tirgū 15. augustā

15. augustā plkst. 9.00-15.00 Āgenskalna tirgū notiks lielākais dizaina un vintāžas tirgus TURBO FASHION! Pagalmā satiksies Latvijas dizaineri, senlietu kolekcionāri un visi tie, kas vēlas piešķirt otru dzīvi savam apģērbam. Īpaši aicinām ņemt līdzi neapdrukātus kreklus un somas un piedalīties sietspiedes print battle, kur ar saviem dizainiem sacentīsies vairāki Latvijas mākslinieki ­- Brekte, Smldz, Lazy Bra un Fayette. Visas dienas garumā darbosies arī “Brīvbodes” maiņas punkts. Āgenskalna tirgus ir vienīgā vieta Rīgā, kur katru nedēļas nogali regulāri notiek krāmu tirgus. Ieeja bez maksas.
Varēs atrast īpašus un oriģinālus apģērba gabalus un atsvaidzināt garderobi ar jaunākajām kolekcijām, neparastām un pārsteidzošām vintāžas lietām un aksesuāriem.

FOTO: Publicitātes foto

Varēs atrast īpašus un oriģinālus apģērba gabalus un atsvaidzināt garderobi ar jaunākajām kolekcijām, neparastām un pārsteidzošām vintāžas lietām un aksesuāriem.

TURBO FAHSION tirgū īpaša uzmanība tiek pievērsta ilgtspējai – ierosinām nemest ārā apģērbus un lietas, bet pagarināt to dzīves ciklu nododot citiem. Tirgū sajauksies visneiedomājamākie apģērbi no dizaina kleitām un kombinezoniem līdz tīkliņkrekliem, ādas mēteļiem, negližē un klipšiem no pagājušā gadsimta. Varēs atrast īpašus un oriģinālus apģērba gabalus un atsvaidzināt garderobi ar jaunākajām kolekcijām, neparastām un pārsteidzošām vintāžas lietām un aksesuāriem. Piedalīsies arī populārais Latvijas zīmols “ZĪLE”, kas kolekcijās izmanto “otro roku” materiālus un, piemēram, no džinsiem šuj mēteļus. 

 

 

Programma: 

9.00-15.00 “Brīvbodes” apģērba maiņas punkts

Ikviens, kurš vēlas iemainīt sev nevajadzīgas, bet vēl labas lietas pret citu atstātajām, ir gaidīts “Brīvbodes” izbraukuma apģērba maiņas punktā.

 

10.00-15.00 sietspiedes print battle 

Reklāma
Reklāma

Aicinām piedalīties print battle un atbalstīt Latvijas māksliniekus – ikviens momentālā sietspiedē varēs dabūt dizainu uz sava auduma, tāpēc ņemam līdzi neapdrukātus kokvilnas t-kreklus un somas. Print battle dalībnieki: Brekte, Lazy Bra, Fayette un Smldz. Uzvarēs mākslinieks, kura dizains sasniegs lielāko sietspiedes skaitu. Dalība par ziedojumiem, ko izmantos krāsas iepirkšanai un sietu atsvaidzināšanai.

 

 

Sekojiet līdz informācijai:

www.facebook.com/atirgus

www.instagram.com/atirgus