Samanta Tīna pirmo reizi dziedās uz ezera

14. augustā Liepājas ezera piedzīvojumu parkā “Austrumu forts” notiks “Liepāja Lake Music” koncerts, kur uzstāsies spēcīgās balss īpašniece Samanta Tīna. Dziedātāja izpildīs zināmākos hitus jaunā skanējumā, turklāt koncerts notiks neparastā vietā ar īpašu atmosfēru.
Liepāja ir fantastiska vieta, kur atkal varam satikties romantiskā atmosfērā.

FOTO: Publicitātes foto

Liepāja ir fantastiska vieta, kur atkal varam satikties romantiskā atmosfērā.

Dziedātāja koncertā kāps uz skatuves ar “Liepaja Music Orchestra” un mūziķi Jāni Ivuškānu, kurš dziesmām piešķirs bagātīgu, neierastu skanējumu. Vakarā skanēs tādas Samantas Tīnas dziesmas kā “Vilku bars”, “Mēs vairs nē”, “Cutting the Wire”, “The Moon is Rising”, Raimonda Paula “Kāds trakais mani uzgleznos” un daudzas citas. Klātesošie koncertu varēs klausīties sēdvietu sektorā uz salas, uz SUP dēļiem, plosta un laivās.

 

“Manas dziesmas šajā vakarā uz ezera skanēs pavisam citādāk, nekā klausītāji līdz šim pieraduši dzirdēt. Basi un izteiktie ritmi mīsies mūsdienīga orķestra pavadījumā. Pirmo reizi dziedāšu uz ezera un pirmo reizi kopā ar “bigbendu”, kas manas dziesmas pasniegs nebijušā skanējumā,” stāsta Samanta Tīna. “Liepāja ir fantastiska vieta, kur atkal varam satikties romantiskā atmosfērā.”

 

Pasākuma apmeklētāju ērtībai nodrošināts transfēra autobuss no Liepājas centra plkst. 18.00 un 18.30, kā arī pēc pasākuma plkst. 23.00. Ieeja koncertvietā no plkst. 18.00, koncerta sākums plkst. 21.00. Pirms koncerta un tā laikā klātesošajiem būs iespēja atpūsties nesteidzīgā atmosfērā, iegādājoties vasarīgus dzērienus no gastrobāra Wood Stock, kā arī kulināros gardumus no KŪP BBQ.

 

Manas dziesmas šajā vakarā uz ezera skanēs pavisam citādāk, nekā klausītāji līdz šim pieraduši dzirdēt.

 

Biļetes uz Samantas koncertu nopērkamas šeit 

 

Šovasar Liepājas ezera ūdeņos paredzēts vēl viens koncerts. 29. augustā mūzikas pazinējus uzrunās profesionālu mūziķu apvienība, kurā kopā muzicēs akordeonists Artūrs Noviks, vijolniece Annija Endija Kolerta, trompetists Jānis Ivuškāns, taustiņinstrumentālists Ritvars Garoza, kontrabasists Mārtiņš Zālīte un sitaminstrumentālists Pauls Ķierpe. Koncertu “Iegriez tango ezerā” novērtēs tie, kam sirdij tuva Astora Pjacollas (Astor Piazzolla) un citu autoru argentīniski temperamentīgā mūzika un instrumentālie skaņdarbi. 

 

“Liepaja Music” organizē muzikālus nišas pasākumus un jau piekto gadu piedāvā koncertus uz ūdens, Liepājas ezerā. Šajā laikā notikuši vairāk nekā 60 koncertu. Liepājas ezera koncertos piedalījušies tādi mākslinieki kā Aminata, Aija Andrejeva, Emīls Balceris, Vestards Šimkus, Mārcis Auziņš, Ralfs Eilands, Andris Ērglis, Beāte Zviedre, Rūta Dūduma Ķirse, grupas “Saldās sejas”, “Latvian Blues Band”, “Keksi” u.c. 

Papildu informācija par koncertiem: www.liepajamusic.lv