Biennāle ģimenei ar bērniem “Marīna 2021”

3. starptautiskā jūras tematikai veltītā biennāle “Marīna 2021” Jūrmalā aicina ģimenes ar bērniem vecumā no 5 līdz 12 gadiem doties mākslas pastaigā ar slēpņošanas elementiem. Pastaiga ved caur glezniecības, laikmetīgās mākslas un foto izstādēm, kurās integrēts slēpnis ar aktivitāti, kas rosina aizdomāties par attiecībām ar jūru, vidi un mākslu.
Piedalīties iespējams līdz pat 29. augustam.

FOTO: Publicitātes foto

Piedalīties iespējams līdz pat 29. augustam.

Slēpņošanas spēles maršruts aptver sešas biennāles pieturvietas – Jūrmalas pilsētas muzeju, Aspazijas māju, Raiņa un Aspazijas vasarnīcu, Bulduru Izstāžu namu, Jūrmalas Brīvdabas muzeju un Jūrmalas Mākslas skolu.

Pirmajā no izvēlētajiem muzejiem ģimene saņems slēpņošanas karti, kurā aprakstīti spēles noteikumi. 

Veicot slēpnī piedāvāto aktivitāti, ģimene katrā izstādē iegūs zīmodziņu. Kā pēdējo spēles posmu aicinām izvēlēties Jūrmalas pilsētas muzeju (Tirgoņu ielā 29) – tā informācijas centrā apmaiņā pret sakrātajiem zīmogiem ģimene saņems dāvaniņu.

Nofografējoties ar slēpņošanas karti pie sava mīļākā izstādes mākslas darba un daloties ar slēpņošanas piedzīvojumiem sociālajā tīklā “Facebook”, izmantojot tēmturi #MarinaBiennale, biennāles noslēgumā ģimenes piedalīsies izlozē par balvu – Latvijas Leļļu teātra biļetēm uz izrādi "Kiosks", kas tapusi pēc Anetes Meleces grāmatas motīviem. 

Reklāma
Reklāma

Aicinām sekot mākslai, izbaudīt slēpņošanas spēles azartu un saudzēt jūru!

Pastaigas maršruts pieejams līdz 29. augustam izstāžu vietu darba laikā.