Skolotāju digitālo prasmju stiprināšanai tapis kanāls “Digitālie Skolotāji”

Entuziastu veidota, tapusi atbalsta platforma “Digitālie Skolotāji” mācībspēku atbalstam digitālo prasmju stiprināšanai un attīstīšanai. Šajā Youtube kanālā ir publicēti jau vairāk nekā 30 izglītojoši video par to, kā skolotājiem strādāt ar dažādiem digitālajiem rīkiem.
Tieši pedagogi zina vislabāk, kas noderētu citiem skolotājiem, lai attālinātas mācības būtu veiksmīgākas

FOTO: Shutterstock.com

Tieši pedagogi zina vislabāk, kas noderētu citiem skolotājiem, lai attālinātas mācības būtu veiksmīgākas

Kanāla veidotāja Andra Rektiņa stāsta: “Visur apkārt medijos dzirdu, ka skolotājiem jāuzlabo digitālā pratība un zinu, ka viena no problēmām tās uzlabošanā ir tā, ka visas video pamācības digitālajiem rīkiem ir angļu valodā. Ar saviem domu biedriem esam izveidojuši Youtube kanālu “Digitālie Skolotāji”, kur regulāri ievietojam dažādas īsas digitālo rīku pamācības latviešu valodā. Esam saņēmuši no kolēģiem ļoti labas atsauksmes par noderīgumu.”


Jau zināmas un mazāk zināmas vietnes

Video aptver dažādu rīku izmantošanu, zināmākas un mazāk zināmas platformas un sniedz konkrētas atbildes un padomus, kā skolotājam labāk vadīt attālināto mācību procesu. Jau izvietoti video ar šādām un vēl daudzām citām pamācībām: 

 

Reklāma
Reklāma

Aicinājums iesaistīties arī citiem pedagogiem

Kanāla veidotāja aicina arī citus skolotājus, kuri vien lieto kādu digitālo rīku un kuri spēj to nofilmēt, sūtīt pamācību kanāla veidotājiem: andra.rektina@gmail.com.