Dators kā motivācija mācīties!

Zinātniekiem visā pasaulē joprojām nav vienota viedokļa par to, cik liela loma korona vīrusa izplatībā ir bērniem. Tomēr daudzās valstīs mācību iestādes (skolas un augstskolas) pandēmijas laikā turpina darboties attālinātā režīmā. Kā skolēniem un vecākiem piemēroties jaunajam mācību procesam? 

Mācīšanās, izmantojot labu datora modeli, ir aizraujoša!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mācīšanās, izmantojot labu datora modeli, ir aizraujoša!

Par ko būtu jāpadomā, ja ir jāmācās mājās? Protams, par atvašu veselību un zināšanām. Tā vai citādi, situācija pasaulē drīzumā stabilizēsies, un tas, vai bērns galu galā spēs sekmīgi mācīties, lielā mērā būs atkarīgs no viņa vecākiem.

Tā kā mācīšanās mājās ir attālināta, skolēniem ir nepieciešami personālie datori. Viņiem ir jārada tāda vide, lai būtu ērti un interesanti. Mācīšanās, izmantojot labu datora modeli, ir aizraujoša.

Atpūtas brīžos starp stundām jaudīgi datori ļauj spēlēt aizraujošas un izzinošas spēles, parunāt ar draugiem, samontēt savu pirmo filmu.

Bet atpūtas brīžos starp stundām jaudīgi datori ļauj spēlēt aizraujošas un izzinošas spēles, parunāt ar draugiem pie milzīga monitora, samontēt savu pirmo filmu un darīt citas interesantas lietas. Ja ir dators, jūsu bērnam mājās ir neierobežotas iespējas mācīties un izklaidēties.

Iedomājieties, cik lieliska motivācija bērniem saņemt labas atzīmes var būt moderni personālie datori, īpaši pirms Ziemassvētkiem un Jaungada.