Sagaidot Pirmo adventi, no 27. līdz 30. novembrim Ziedu Ekspresī atlaides

Tuvojoties gada ģimeniskākajiem svētkiem, kad gaidīšanas laiku un kopā būšanu vēlamies padarīt jo sirsnīgāku, un adventes vainags, svētku eglīte vai telpas, kas rotātas kopā ar bērniem, dāvās neaizmirstamus un sirdssiltus mirkļus.

Šeit var atrast skaistus dekorus un rotājumus kā arī sagādāt dāvanas saviem mīļajiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šeit var atrast skaistus dekorus un rotājumus kā arī sagādāt dāvanas saviem mīļajiem.

Ziedu Ekspresis – iespējams viena no svinīgākajām vairumtirdzniecības bāzēm, ir pacenties sarūpēt skaistu un plašu dekoru un dāvanu klāstu, kas ļaus jums kopīgi izrotāt vidi sev apkārt, sagādāt dāvanas saviem mīļajiem, glīti tās iesaiņot vai paslēpt rūķa zeķē, uzburot brīnuma sajūtu.


Mazo ķiparu acis iemirdzas, kad viņiem ļauj izvēlēties rotājumus ģimenes Adventes vainagam un eglītei, tas attīsta viņos radošumu un dod ģimenei iespēju veidot savas īpašās ģimenes tradīcijas. Darbošanās, kopā piekarot LED lampiņas vai pušķojot eglīti, priecēs un sasildīs gan mazās sirsniņas, gan Jūs pašus!

 

"Būs brīnumi, ja vien tiem noticēsim,
Būs laime tad, ja pratīsim to dot.
Būs prieks, ja protam citus ielīksmot."

 

Sagaidot Pirmo adventi, no 27. līdz 30. novembrim Ziedu Ekspresis vēlas Jūs iepriecināt ar atlaidēm – visām “Mājai, dārzam, svinībām” precēm –20%, telpaugiem –10%!  Lai skaists, radošs un ģimenisks Jums šis gaidīšanas laiks! Ziedu Ekspresis e-veikals.

Reklāma
Reklāma

 

Mīļi gaidīsim jūs ciemos Rīgā, Buļļu ielā 45, vai online veikalā.
 
Sekojiet mūsu jaunumiem arī sociālajos tīklos:
Facebook/Zieduekpresis
Instagram:
Augi un ziedi.
Mājai, dārzam, svinībām.